Antena Meniu Search
x

Octavia Geamănu își hrănește sufletul cu bucuria celor din jur

Prezentatoarea Observatorului de weekend îndeamnă românii să se alăture proiectului Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

de Redactia Observator

la 27.11.2020, 22:37

Octavia Geamănu
Octavia Geamănu - Observator
  • Campania Ajut eu revine la Antena 1, duminică, de la ora 14:00

”Oare e ceva mai important decât a ajuta pe cei din jur? Decât a face bine? Decât a privi cu bunătate spre nevoile celor care te înconjoară? Sincer, mă îndoiesc! Pentru că din a dărui și a face bine vine bucuria ta personală. Când spun <Ajut eu!>, mă gândesc la toți oamenii care m-au ajutat pe mine în momentele în care am avut și eu nevoie. Contează enorm să fii alături de un om chiar în momentul în care are nevoie de tine și contează să nu uiți asta. Așa că pentru toți cei care azi au nevoie de ajutor fii tu cel care îl oferă!”, îndeamnă Octavia Geamănu.

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 27 de ani de existenţă pe piaţa media, începând cu ora 14:00.

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experienţele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire.

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Campanii » Octavia Geamănu își hrănește sufletul cu bucuria celor din jur