Antena Meniu Search
x

Fii Moş Crăciun pentru un campion! Nadia Comăneci alături de micii campioni

Sportul a făcut din ea o legendă. Cu primul 10 din istoria gimnasticii, Nadia Comăneci a scris istorie. Şi nu numai, spune ea acum. Şi-a rescris şi destinul. Dincolo de gloria medaliilor, pe marea gimnastă sportul a ajutat-o să devină omul care e azi.

Vezi și

 Sportul a făcut din ea o legendă. Cu primul 10 din istoria gimnasticii, Nadia Comăneci a scris istorie. Şi nu numai, spune ea acum. Şi-a rescris şi destinul. Dincolo de gloria medaliilor, pe marea gimnastă sportul a ajutat-o să devină omul care e azi. "Copii, nu renunţaţi la sport! Demonstraţi tuturor ce puteţi!" - este mesajul Nadiei Comăneci pentru "Micii campioni" care fac sacrificii uriaşe ca să atingă performanţa.

Au trecut 39 de ani de la momentul în care Nadia Comăneci scria istoria în gimnastică. Astăzi, Nadia continuă să fie un etalon. În sport şi în viaţă.

La asta visează Maria, Denisa şi alte zeci de copile muncesc să ajungă pe podium în condiţii care nu au nimic de-a face cu performanţa.

Nadia Comăneci ştie cel mai bine de ce are nevoie o gimnastă pentru a atinge succesul. De aceea, ultimii 30 de ani din viaţă şi i-a dedicat susţinerii noilor talente din România şi din lume.

Nadia Comăneci s-a alăturat campaniei Observator "Micii campioni" şi, de peste Ocean, transmite că e nevoie de încurajarea tinerilor sportivi nu doar cu vorbe sau aplauze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Campanii » Fii Moş Crăciun pentru un campion! Nadia Comăneci alături de micii campioni