Antena Meniu Search
x

Mirela Retegan şi Gaşca Zurli s-au alăturat campaniei Ajut eu!

Mirela Retegan şi Gaşca Zurli au spus fără să stea pe gânduri Ajut eu! şi s-au alăturat campaniei demarate de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuate de către telespectatori şi au venit alături de Sandra Stoicescu pentru a-i face o bucurie Mariei.

de Redactia Observator

la 13.12.2019, 11:44

Mirela Retegan şi Gaşca Zurli în platou la Gala campaniei Ajut eu!
Mirela Retegan şi Gaşca Zurli s-au alăturat campaniei Antena 1 Ajut eu! - Antena 1

Seară încărcată de emoţie şi lacrimi de bucurie în platoul Ajut eu!, ieri, la Antena 1. Mirela Retegan şi Gaşca Zurli au spus fără să stea pe gânduri Ajut eu! şi s-au alăturat campaniei demarate de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuate de către telespectatori şi au venit alături de Sandra Stoicescu pentru a-i face o bucurie Mariei. Fetiţa-bucurie, cum îi spun toţi cei care o cunosc, pentru care viaţa a fost mai degrabă un şir lung de complicaţii.

Maria este o fetiţă de 12 ani, din Bucureşti, pentru care medicii au dat un diagnostic crunt, de Sindrom Down, dar care în viaţă are parte de foarte multă iubire. Mama a murit la naştere, iar tatăl, doborât de durere şi de griji, cu încă un copil de crescut acasă, a decis că Maria va fi mult mai bine alături de sora lui de la Bucureşti. De câteva ori pe an, tatăl face drumul de la Reşiţa la Bucureşti ca sa vadă cât de mare, frumoasă şi fericită creşte Maria, copilul special care deşi are nevoie de o îngrijire specială, a schimbat viaţa familiei în care a intrat neaşteptat şi a transformat-o pe Maria Florea, din mătuşă, în mamă.

În momentul în care a aflat cea mai mare dorinţă a Mariei, aceea de a-si întâlnii preferaţii, Mirela Retegan şi Gaşca Zurli şi-au reorganizat tot programul şi i s-au alăturat Sandrei în platoul Ajut eu! pentru a aduce zâmbetul pe chipul micuţei. “Gasca Zurli o să meargă anul viitor la ziua Mariei, acasă la ea, şi o să facem o super petrecere. Primul eveniment al Găştii Zurli va fi petrecerea de ziua Mariei, de pe 13 ianuarie!”, a mărturisit emoţionată Mirela Retegan. Mai ales că anul începe cu încă un hop de trecut pentru Maria, o operaţie complicată, de luxaţie de şold, ca să poată merge mai bine.

“Vă invit să intraţi în continuare pe platforma www.ajuteu.ro şi să alegeţi unul dintre cazurile propuse, acela în care credeţi că puteţi să schimbaţi ceva!”, i-a îndemnat Sandra pe telespectatori. Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Campanii » Mirela Retegan şi Gaşca Zurli s-au alăturat campaniei Ajut eu!