Antena Meniu Search
x

Octavia Geamănu, în cel mai nou videoclip al formaţiei “Direcţia 5”

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special, difuzat de Antena 1 în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.00, va apărea, pentru a doua oară, într-un videoclip al formaţiei Direcţia 5.

De altfel, basistul formaţiei atât de iubită de romanticii de pretutindeni, Marian Ionescu, este şi partenerul de viaţă al Octaviei. 

“Ştiam că Direcţia 5 urma în viitor să filmeze un nou videoclip, dar propunerea a venit pe neaşteptate. Am ieşit la masa, în oraş, şi Marian mi-a spus: <hai să apari şi tu în videoclip> Şi aşa, fără alte pregătiri ulterioare, am mers să filmăm. Rolul meu în clip e cel din fiecare zi: eu merg la ei la studio unde îmi petrec mare parte a timpului pentru că-mi place foarte mult să ascult muzica lor”, spune Octavia.

Piesa pentru care s-a filmat videoclipul se numeşte “De ce iubim” şi este noul single al formaţiei Direcţia 5 de pe albumul ce umează să fie lansat în luna octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Campanii » Octavia Geamănu, în cel mai nou videoclip al formaţiei “Direcţia 5”