Antena Meniu Search
x

Video Povestea ta: Un bărbat din Cluj a înroşit linia telefonică de la DSP, doar pentru a afla că "va fi căutat"

Primim şi citim în continuare poveştile voastre, care arată radiografia dureroasă a sistemului sanitar.

de Redactia Observator

la 26.11.2020 , 18:10

  • Mărturiile oamenilor ne arată, cel mai adesea, lipsa de reacţie din partea celor care ar trebui să-i salveze
  • Strângem poveştile voastre despre experienţa din pandemie la adresa de mail [email protected]

Un bărbat din Cluj ne-a povestit cum a înroşit linia telefonică de la DSP, în speranţa că va găsi ajutor şi îndrumare. Stă împreună cu iubita lui, care a aflat că este pozitivă după ce s-a testat pe cont propriu. Amândoi au avut simptome şi s-au carantinat la "recomandarea"... conştiinţei. După o aşteptare agonizantă, specialiştii Direcţiei de Sănătate le-au spus doar că... îi vor căuta.

A trecut o lună, iar oamenii n-au primit nici măcar decizia de carantinare. O altă familie ne-a relatat că DSP i-a testat... pe hârtie. Pentru că nimeni nu a venit cu adevărat să îi testeze. Vorbim despre un soţ şi o soţie, care au şi doi copii minori. Părinţii au simptomele coronavirusului şi sunt în izolare.

Acum, oamenii riscă să îşi piardă slujba, pentru că... nu au nicio dovadă că au fost "testaţi" şi nici n-au aflat dacă sunt bolnavi.

Vezi și

Avem, din fericire, şi o poveste care inspiră speranţă. O femeie de 29 de ani din Craiova s-a vindecat după ce a fost doborâtă la pat de coronavirus. Ea ne-a scris că a fost tratată impecabil de medici. Şi, chiar dacă recuperarea este grea, are încredere că totul va fi bine. Mai ales că acum este acasă, alături de fetiţa ei de 7 ani.

Vă reamintim că strângem poveştile voastre despre experienţa din pandemie la adresa de mail [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiți să luaţi algocalmin?
Observator » Campanii » Povestea ta: Un bărbat din Cluj a înroşit linia telefonică de la DSP, doar pentru a afla că "va fi căutat"