Antena Meniu Search
x

Radu are nouă ani şi strigă după ajutor!

Pâna acum câteva săptămâni, viata pustiului curgea lin, fara probleme. Apoi, o durere la picior l-a trimis la medic, unde a aflat ca are cancer avansat. A suferit o prima interventie chirurgicală, iar acum singura lui şansă de a se face bine stă într-un tratament pe care il poate face numai Germania. Fiecare dintre noi il putem ajuta acum pe Radu sa ajunga cat mai repede acolo donând pentru el câte doi euro la numarul 8848.

Vezi și

Până acum câteva săptămâni, viata pustiului curgea lin, fara probleme. Apoi, o durere la picior l-a trimis la medic, unde a aflat ca are cancer avansat. A suferit o prima interventie chirurgicală, iar acum singura lui şansă de a se face bine stă într-un tratament pe care il poate face numai Germania. Fiecare dintre noi il putem ajuta acum pe Radu sa ajunga cat mai repede acolo donând pentru el câte doi euro la numarul 8848. 

Lumea lui Radu s-a schimbat intr-o secundă. A inceput cu stare de voma si cu pareza pe pleoapa stangă. Radu a fost operat de urgenţă.

Cu totii il putem ajuta pe Radu dar şi pe alţi copii din campania Vreau să ajut donind doi euro prin sms la 8848. Sau, sunand la numerele afisate pe ecran, din reteaua Romtelecom. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea lui Radu online sau prin paypal. Orice suma conteaza! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Campanii » Radu are nouă ani şi strigă după ajutor!