Antena Meniu Search
x

Video A bătut un şofer, n-a plătit notele la restaurant şi a furat 500 de trandafiri. "Bodyguardul lui Dumnezeu", greu de arestat

Un interlop din Bucureşti demonstrează, încă o dată, că legea nu este la fel pentru toţi. Mircea Ursu, cunoscut ca Bodyguardul lui Dumnezeu, a fost în sfârşit arestat, la capătul unui lanţ de infracţiuni: a pălmuit un şofer în trafic, a mâncat şi a băut în trei restaurante fără să plătească şi a fugit cu 500 de trandafiri dintr-o florărie. Asta deşi era deja cercetat sub control judicar într-un dosar cu bani falşi. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.10.2022, 19:21

Vezi și

Mircea Ursu, Mircea Ursu! Vă pun pe burtă, în ring şi pe stradă! Pregătit mereu de război, pune la pământ câte doi!

Mircea Ursu zis și "bodyguardul lui Dumnezeu". Sportiv de performanţă, interlop influent şi fost bodyguard pentru VIP-uri. Luna trecută, s-a dat în spectacol în centrul Capitalei. L-a scos din sărite o şicanare în trafic, aşa că a aplicat legea străzii: a oprit brusc maşina, a coborât, şi-a scos sabia, apoi a luat la palme un şofer. Asta deşi era sub control judiciar de aproape un an.

Aroganţa a mers mai departe. Două săptămâni şi jumătate mai târziu, a mers la o florărie şi a comandat un buchet de 500 de trandafiri. A plecat fără să plătească bonul de 5000 de lei. S-a lăudat cu gestul romantic cu iz penal pe Internet:

Iubirea mea, ce faci? Ce ai făcut mizeria asta pe jos?

Pe acelaşi subiect

Păi... dacă îmi permit!

Ai rupt florile pe care ţi le-am dat?

Dacă nu pot să le ţin!

Să vadă lumea cât te iubesc!

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce a comandat flori în valoare totală de 1000 de euro, bărbatul i-a rugat pe vânzători sa îl ajute sa ducă buchetul la maşină. S-a urcat apoi la volan şi a plecat cu florile, fără să le mai plătească.

După ispravă, nimeni şi nimic nu l-a deranjat. La începutul lunii, s-a dus cu soţia la un restaurant, au mâncat muşchi de vită şi au ciocnit şampanii scumpe. După festin, s-au făcut nevăzuţi. Două zile mai târziu, a păgubit alte două restaurante.  

Eu şi soţia mea vă pupăm pe toţi!

Soţia mea dragă, care este maşina ta preferată?

Ferrari!

Nici n-are pretenţii!

Mi-ai luat deja, oricum, Ferrari!

O răsfăţ cu şampanie Ferrari!

Proprietarii unuia dintre restaurante preferă să tacă decât să ceară socoteală unui personaj atât de dubios. 

Discuţie proprietar restaurant - reporter:

Nu vrem să comentăm nimic despre asta... 

Nu vreți să vă recuperați paguba? Nu!

Anchetatorii l-au arestat pentru 30 de zile 

Răsfăţul culinar a adus, într-un final, şi nota de plată. Nu la ospătari, ci la poliţie. Anchetatorii au pus mâna pe el şi l-au arestat pentru 30 de zile. Soţia n-a ajuns la audieri. E în spital, ocupată cu o operaţie de mărire a sânilor. 

Bodyguardul lui Dumnezeu, aşa m-a strigat lumea!

Se feresc cu toţi de mine!

Cum a ajuns Ursu spaima oraşului, povesteşte chiar el. 

Mircea Ursu: Sunt acreditat ca şi educator-învăţător. M-am apucat de lupte greco-romane. Am ieşit campion naţional de trei ori pentru Dinamo.

A lăsat şcoala şi a devenit as la şcoala vieţii.

Mircea Ursu: Am renunţat la viaţa de sportiv. Am început kempo, mma, k1.

A fost o rampă de lansare către cariera de gardă de corp. Aşa a ajuns bodyguard pentru Marian Iancu, Ovidiu Tender sau Puiu Popoviciu.

Mircea Ursu: Eram umbra acelui om.

Mircea Ursu îşi măsoară muşchii pe reţelele de socializare cu alte clanuri. Maneliştii roiesc în jurul lui, iar dedicaţiile curg fără număr, în timp ce interlopul îşi intimidează spectatorii. 

"Din partea fratelui meu, Mircea Ursu!", strigă Vali Vijelie la un eveniment.

Bodyguardul lui Dumnezeu a mai fost cercetat într-un dosar de fals de monedă. A obligat un tânăr să îi facă bani falşi la imprimantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » A bătut un şofer, n-a plătit notele la restaurant şi a furat 500 de trandafiri. "Bodyguardul lui Dumnezeu", greu de arestat