Antena Meniu Search
x

Video Ameninţări cu sabia la semafor. Interlopul Mircea Ursu, filmat în timp ce loveşte un şofer din Bucureşti. ”Bodyguardul lui Dumnezeu”, reţinut de poliţişti

Un cunoscut interlop din Capitală a fost reţinut de poliţişti după ce a fost protagonistul unui incident violent în trafic. Mircea Ursu, acuzat în trecut că a plasat valută falsă, a fost filmat în timp ce a dat cu pumnul şi a ameninţat cu o macetă mai mulţi şoferi cu care s-a şicanat în centrul oraşului. Cercetările au scos la iveală şi alte isprăvi ale interlopului - făcea comenzi scumpe pe care nu le plătea, de la şampanii costisitoare până la buchete de flori uriaşe. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.10.2022, 13:52

Vezi și

Ancheta polițiștilor a pornit de la bătaia in trafic. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul îl lovește cu pumnul pe celălalt şofer, iar un alt pasager din maşina interlopului ţine în mână o sabie.

Interlop filmat în trafic: dă cu pumnul şi flutură sabia

Ulterior, anchetatorii au primit două plângeri pe numele bărbatului. Prima din partea unui restaurant de lux, acolo unde bărbatul a consumat șampanie scumpa pe care nu a plătit-o.

A doua plângere a venit din partea unei florării. Bărbatul a comandat de acolo sute de trandafiri şi, din nou, a plecat făra să ii plătească.

Dupa ce a comis fapta, a ales sa se si laude cu florile, intr-o filmare postată pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Justitie » Ameninţări cu sabia la semafor. Interlopul Mircea Ursu, filmat în timp ce loveşte un şofer din Bucureşti. ”Bodyguardul lui Dumnezeu”, reţinut de poliţişti