Antena Meniu Search
x

Video "Tricolorii mei, vă iubesc mult de tot!". Fane Văncică, interlopul care s-a filmat când își lovea și batjocorea iubita, a fost reținut pentru răpire

Interlopul Fane Văncică, filmat în timp ce lovea crunt o femeie, a fost reţinut în urmă cu puţin timp, pentru acuzațiile de lipsire de libertate și tulburarea liniștii și ordinii publice. Bărbatul a fost ridicat de poliţişti și dus la audieri, după ce mascaţii i-au bătut la uşă în această dimineaţă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.09.2022, 13:33

Vezi și

Interlopul este acuzat de lipsire de libertate şi tulburarea ordinii publice, după ce pe TikTok a apărut o filmare în care acesta îşi lovea şi umilea iubita. Împotriva lui nu a fost, însă, depusă nicio plângere, iar acuzațiile de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice sunt singurele pârghii prin care polițiștii au putut să se autosesizeze.

"Tricolorii mei, vă iubesc mult de tot!"

Astăzi, bărbatul care s-a filmat în timp ce își lovea și batjocorea iubita a fost adus în fața agenților de la Poliția Capitalei pentru audieri.

Ajuns la sediul poliției, el i-a salutat pe jurnaliști și a rămas cu zâmbetul pe buze.

Pe acelaşi subiect

În filmarea de pe TikTok, individul o lovește cu piciorul pe femeie în zona capului, o batjocorește, o înjură și îi toarnă o găleată de apă în cap.

Fane Văncică a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi dus în fața instanței.

Reamintim că, la sfârșitul lunii august, în spațiul public au apărut filmări în care Fane Vancică apare în timp îşi lovește cu bestialitate și umileşte iubita. Poliţiştii l-au căutat timp de trei zile, apoi l-au prins pe Aeroportul Otopeni. La audieri, Fane Văncică le-a spus anchetatorilor că iubita lui este sado-masochistă şi vrea să fie bătută. După câteva ore, bărbatul a fost lăsat să plece. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Tricolorii mei, vă iubesc mult de tot!". Fane Văncică, interlopul care s-a filmat când își lovea și batjocorea iubita, a fost reținut pentru răpire