Antena Meniu Search
x

Video Afacerea cu care Radu a dat lovitura, după 20 de ani de muncă în străinătate: "Am vrut să schimbăm un pic viaţa"

Hotelul e pentru cei care visează la o vacanţă plină de confort. Cabanele construite pe pământ, în mijlocul naturii, departe de agitaţia oraşelor şi staţiunilor, sunt pentru aventurieri şi pentru cei care caută intimitate. Dar au şi confortul bonus. Tiny houses - căsuţele moderne - au ajuns până în inima Maramureşului şi turiştii au prins gustul noului trend.

de Redactia Observator

la 15.01.2024, 17:38

Vezi și

Lumină naturală, de la răsărit până la apus, intimitate şi o privelişte de vis. Asta îi aşteaptă pe turiştii care ajung la Berinţa, în Maramureş. Cocoţate pe platforme de lemn, cinci căsuţe tip dom geodezic, pe care le confunzi uşor cu nişte igluuri, te transportă în altă lume. Aici, Ştefan şi Oana au scris un capitol important în povestea lor de dragoste.

Ştefan, turist: Un loc unde am început, pot să spun, viaţa de familie, deoarece în acest loc minunat am ales să organizez cererea în căsătorie a iubitei mele. Am ales acest loc datorită peisajului şi a locaţiei.

Oana, turistă: A fost o experienţă cu adevărat magică pentru mine şi pentru viitorul meu soţ. E un loc memorabil. Indiferent de anotimp, experienţa e una de basm.

Nicolae iubeşte Maramureşul şi natura. Şi a vrut ca şi alţii să se bucure de frumuseţea descoperită la doar zece kilometri de Baia Mare.

Pe acelaşi subiect

Nicolae Hosu, administrator: Am dorit ca şi altă lume să cunoască Maramureşul nostru exact aşa cum este el, frumos, tradiţional. Fiecare dintre domuri este personalizat cu câte un minijacuzzi care va fi funcţional cât de curând.

O noapte de cazare în căsuţele originale porneşte de la 600 de lei. Prețul crește dacă turiștii optează pentru pachete de vacanţă în care au incluse deplasări pe pârtii sau vizite la obiectivele turistice din zonă.

Şi casele tip A Frame, cabane construite cu acoperişul în două ape, devin tot mai populare. După două decenii petrecute în Franţa, Radu s-a întors acasă pentru a construi căsuţele visate în jurul unui lac.

Radu Gheorghe, administrator: Am vrut să schimbăm un pic viaţa. Am fost plecaţi timp de 20 de ani copiii începeau şcoala şi am decis să aducem copiii în ţara noastră. Cabana asta e cu jacuzzi, 1.250 lei pe noapte. Momentan avem trei şi să vedem cum decurg treburile, poate mai facem.

Capacitatea unei astfel de cabane este de şase persoane, o cazare prietenoasă pentru familiile cu copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Afacerea cu care Radu a dat lovitura, după 20 de ani de muncă în străinătate: "Am vrut să schimbăm un pic viaţa"