Antena Meniu Search
x

Video Câţi bani câştigă un Moş Crăciun de închiriat în doar câteva ore. Afacerea cu care mulţi dau lovitura în decembrie

Moş Crăciun e sold out! Agenda Moşului e plină de rezervări pentru serbările de la grădiniţă, şcoală sau petrecerile marilor corporaţii. Pe grupurile părinţilor e frenezie. Cu toţii caută să închirieze măcar un ajutor al Moşului care să ducă darurile copiilor, un spiriduş sau chiar pe doamna Crăciun. Preţurile sunt chiar şi la jumătate.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 17:00

Vezi și

Nu e timp de pierdut când milioane de copii aşteaptă întâlnirea cu Moş Crăciun. Iar agenda e extrem de încărcată: Moşul vine la grădiniţă sau la şcoală, acasă, în familie, dar şi la părinţi la serviciu.

Afacere de Crăciun: agenda Moşului e plină

"Moşul e foarte foarte ocupat, primesc foarte multe scrisori şi trebuie să le onorez. Ajunge la toată lumea! Trebuie să ajung, pentru că asta e bucuria copilului", spune un Moş Crăciun.

Pe grupurile online ale părinţilor e deja panică. Serbările se ţin în aceleaşi zile si aproape la aceleaşi ore. Cei care stau liniştiţi acum sunt cei care au făcut rezervări în urmă cu o lună. 

Pe acelaşi subiect

Cât costă să închiriezi un Moş Crăciun

"Avem pe data de 18 - 30 de comenzi, pe 19 - 34 de comenzi, 45 de comenzi pe 20 şi pe 24 avem 110. Avem 24 de Moşi Crăciuni toţi cu barbă naturală, spiriduşi, crăciuniţe. Preţurile pornesc de la 350 de lei şi pot ajunge până la 650 de lei", spune Niculae Marius, manager.

Vârsta moşului, dar şi barba cresc preţul. "Primesc cadouri de la Moş Crăciun la finalul serbării, acasă se strâng mai multe familii, prieteni. La corporaţii de obicei ne cheamă pentru copiii angajaţilor. Mai mergem şi în magazine, moşul merge şi în supermarketuri", explică Valentina Vîlceanu, manager.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Câţi bani câştigă un Moş Crăciun de închiriat în doar câteva ore. Afacerea cu care mulţi dau lovitura în decembrie