Antena Meniu Search
x

Video Afacerea prin care Paul oferă amintiri neprețuite clienților săi. O ședință costă și 1.200 de lei: "Am fost surprins"

A venit primăvara şi în studiourile foto. Tradiţia şedinței foto de la Crăciun este acum adaptată noului sezon. Şi doamnele sunt cele care caută cel mai mult să facă poze profesionale în această perioadă. În funcţie de durată şi de număr de fotografii, o şedinţă foto poate să coste şi peste o mie de lei, dar, ştiţi cum se pune: amintirile sunt nepreţuite şi rămân toată viaţa. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 03.03.2024, 14:01

Vezi și

Veronica Gavril, client: Pozele ne ajută să ne întoarcem în momentele alea frumoase şi practic toate aceste evenimente din viaţa noastră, Crăciunul, Paştele, aniversările sau efectiv fiecare zi pe care o fotografiem rămâne o amintire în eternitate.

Sigur, există şi reguli pentru asta. Decorurile, de exemplu, sunt foarte importante.

Clara Mihociu, reporter Observator: Şopronul bunicii, unul dintre cele mai apreciate decoruri din sezonul rece a prins viaţă, la propriu. Decoraţiunile de iarnă au fost înlocuite. Brazii nu mai sunt aici şi avem foarte multe flori că, să nu uităm, suntem în plină primavară, iar întreg spaţiu trimite acum mai degrabă la ideea unei case pe plajă.

O şedinţă foto costă între 700 şi 1.200 de lei 

Paul Pădurariu, fotograf: Doamnele primesc foarte încântate cadouri şedinţe foto şi am fost surprins de 8 martie: hai, dă-mi un voucher de şedinţă foto pentru şefa, pentru naşa. Chiar săptămâna trecută am avut o campanie şi am fotografiat 32 de portrete de femei într-o zi. După şedinţa foto de Crăciun, foarte mulţi părinţi mi-au spus ne vedem la Paşte, ne vedem la primăvară şi am zis să vin în întâmpinarea lor dacă tot e cerere.

În funcţie de durată şi de numărul de fotografii cerut de client, o şedinţă foto costă între 700 şi 1.200 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Afacerea prin care Paul oferă amintiri neprețuite clienților săi. O ședință costă și 1.200 de lei: "Am fost surprins"