Antena Meniu Search
x

Video Cozi la ulei şi carne de porc, la deschiderea unui supermarket din Capitală. Oamenii s-au pus la cozi de la 5 dimineața să vâneze ofertele

Explozia preţurilor şi nesiguranţa zilei de mâine îi fac pe români să vâneze ofertele. Aşa că deschiderea unui magazin este un bun prilej de a-şi umple cămara cu produse de bază la preţuri rezonabile. Pentru că fiecare ban economisit contează, oamenii s-au trezit cu noaptea în cap ca să nu rateze nicio ofertă. 

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 13:52

Vezi și

Ora 5 dimineaţa, pe un bulevard din estul Capitalei. Răbdători şi chiar puşi pe glume, zeci de oameni s-au aşezat la coadă şi au aşteptat mai bine de o oră ca noul supermarket să-şi deschidă porţile. Pentru că sărbătorile se anunţă tot mai scumpe, cheltuielile chibzuite reprezintă salvarea pentru mulţi dintre ei. 

Client: Şi pentru carne, şi penrtru caşcaval. Acum, dacă se deschide magazinul nou poate găsim zahăr. Noi ne bucurăm că fiecare bănuţ pus deoparte contează, mai ales, acum, de sărbători. 

Reporter: Urmăriţi ofertele de obicei? 

Client: Da, ne vin acasă pliante şi am urmărit. 

Pe acelaşi subiect

Client: Şi energie şi gaze, tot nu ştii la ce te încadrezi în primul rând, pe mâncare, pe datorii ca să poţi să plăteşti facturile din fiecare zi. 

Promoţiile de 50% au făcut ca raftul de carne să se golească printre primele. Dovadă că tot mai puţini români îşi permit să cumpere un porc întreg de Crăciun. Produsele de bază au fost si ele la mare căutare. Coada a fost şi mai mare la câteva ore de la deschiderea magazinului. Nu şi bugetul alocat de clienţi. 

Oamenii au stat la coadă de la 5 dimineața

Client: Ce să facem, când avem oferte la magazine ne ducem şi noi acolo unde e mai ieftin, după pensiile pe care le avem. 

Reporter: Cam ce buget aveţi pentru cumpărăturile de astăzi? 

Client: Vreo 100 de lei.

Deşi, teoretic, puteau cumpăra un singur bax din fiecare produs, clienţii s-au descurcat şi au făcut, la casă, mai multe bonuri de persoană. Doar, doar să nu rateze vreo promoţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Cozi la ulei şi carne de porc, la deschiderea unui supermarket din Capitală. Oamenii s-au pus la cozi de la 5 dimineața să vâneze ofertele