Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Puhoi în magazine, înainte de Crăciun. Pentru cadoul perfect, românii sunt dispuşi să colinde magazinele şi ore bune: "Foarte aglomerat, deja enervant"

E ultimul weekend înainte de Crăciun şi frenezia cumpărăturilor a blocat Bucureştiul. Mallurile sunt arhipline, traficul a devenit un calvar, iar parcările ticsite ne pun răbdarea la încercare. Nervii şi oboseala clienţilor - bucuria vânzătorilor. Pentru ei, cozile înseamnă profit. 

de Mădălina Iacob

la 18.12.2022 , 20:26

E puhoi de lume în magazine. Adulţi, copii, bărbaţi şi femei, cu toţii au pornit în căutarea cadoului perfect. 

Client: Haine, accesorii, de toate, pentru casă. Pentru cadouri am venit în principiu. Traficul a fost groaznic, până la parcare. 

Tensiunea creşte încă dinainte de a ajunge în mall. Prima "bătălie" este găsirea unui loc de parcare. Asta dacă ai noroc. Dacă nu, te poţi învârti în jurul centrelor comerciale minute bune până se eliberează un loc de parcare. 

Vezi și

Toată nebunia e pusă în slujba scopului suprem: cadoul perfect

Pe acelaşi subiect

Cătălin a transpirat după atâtea căutări, dar nu se dă bătut până nu termină cu lista pentru familie. 

Client: Pentru mama am găsit o rochiță, la tată nu m-am gândit încă, cred că îi iau ceva băutură. Foarte aglomerat, este deja enervant. 

Doamnele şi domnişoarele sunt cele mai răsfăţate şi o prioritate pe listă. 

Client: Am o cană de Crăciun, o bluză de Crăciun, un hanorac şi un pulover. 

Haos a fost şi la casele de marcat pentru cei care şi-au umplut coşurile. Mulţi recunosc însă că anul acesta au încercat să fie mai cumpătaţi, cu gândul la inflaţie şi la risipa de sărbători. 

Client: Încercam să mâncăm cât ne trebuie, să consumăm cât ne trebuie, fără să exagerăm, nu neapărat cu economie, ci cu celeritate.

Client: Foarte aglomerat, într-adevăr, dar știam la ce ne înhămăm. Pentru masa de Crăciun, mergem la bunici, suntem fericiți că s-au ocupat ei de tot. Noi, mici atenții pentru a răsplăti tot efortul lor. 

Pasionaţii de shopping mai au timp: mall-urile rămân deschise cu program normal până în Ajunul Crăciunului. Cele mai multe magazine vor fi închise în prima zi de Crăciun şi pe 1 ianuarie. 

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » Puhoi în magazine, înainte de Crăciun. Pentru cadoul perfect, românii sunt dispuşi să colinde magazinele şi ore bune: "Foarte aglomerat, deja enervant"