Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Examenul de definitivare. Peste 8.500 de candidaţi susţin proba scrisă: examenul durează 4 ore

Peste 8.500 de candidaţi sunt aşteptaţi astăzi la proba scrisă din cadrul examenului naţional pentru definitivare în învăţământ.

de Iulia Pop

la 24.07.2024 , 08:03

Accesul în sala de examen se face în intervalul 07.30 - 08.00, pe baza unui act de identitate. Proba propriu-zisă începe la ora 09.00, durează 4 ore, dar cu posibilitatea de prelungire pentru o oră sau două pentru candidaţii care au probleme de vedere, spre exemplu. Sunt 42 de centre la nivel naţional unde sunt aşteptaţi cei 8.500 de candidaţi.

Cei mai mulţi, 2.600 de candidaţi, îşi dau definitivatul în învăţământul preşcolar în limba română, 500 în învăţământul primar în limba română. Urmează, în ordine, educaţie fizică şi sport şi matematică. Rezultatele finale vor fi publicate în 30 iulie, iar rezultatele după finalizarea contestaţiilor vor fi afişate pe 6 august.

Vezi și
Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Educaţie » Examenul de definitivare. Peste 8.500 de candidaţi susţin proba scrisă: examenul durează 4 ore