Antena Meniu Search
x

Video Înscrieri la Şcoala FDVDR. Cursuri gratuite de limba chineză şi limba japoneză pentru elevi

A început o nouă sesiune de înscrieri la Școala Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. O primă serie de cursuri inedite își așteaptă elevii din toate colțurile țării. Printre acestea se numără cursul de scriere în limba japoneză, cursul de introducere în studiile asiatice și cursul introductiv de limba chineză. Este o oportunitate pentru elevi de a descoperi noi culturi și de a-şi îmbunătăți vocabularul. 

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 07:59

Vezi și

Cursul introductiv de limba chineză îi va ajuta pe copii să își formeze competențele de bază pentru a înțelege și vorbi această limbă. "Vom învăţa sistemul de scriere, sistemul de pronunţie şi vocabularul de bază", spune Victoria Lupașcu, lector universitar. 

Cursuri la Şcoala FDVDR. Studii asiatice şi limba jaoneză

Elevii vor putea participa şi la cursul de introducere în studiile asiatice. "Ceea ce am propus prin acest curs este explorarea limbilor străine în asociere cu domenii mai largi. De exemplu studii internaţionale, drept, literatură, artă, istorie", explică Victoria Lupașcu, lector universitar.

Din curricula educațională nu vor lipsi nici activitățile distractive, jocurile și prezentările interactive, care îi vor face pe copii să învețe cu ușurință chiar și limba japoneză. "Copiii vor învăţa care este primul sistem de scriere în limba japoneză şi cel mai folosit, cum anume a ajuns limba japoneză să aibă trei sisteme de scriere şi mai ales cum să îl scrie, cum să citească cuvinte din limba japoneză şi până la urmă cum să scrie propoziţii întregi în doar 6 săptămâni", a precizat Silvia Pătrașcu, profesor de limbă japoneză.

Cursurile vor avea loc online, pe platforma de e-learning Școala FDVDR, iar participarea este gratuită. Înscrierile au loc până pe 25 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Înscrieri la Şcoala FDVDR. Cursuri gratuite de limba chineză şi limba japoneză pentru elevi