Antena Meniu Search
x

Mama unui elev de clasa a II-a din Teleorman îl acuză pe profesorul de religie că i-ar fi agresat fiul

Un profesor de religie din Teleorman este acuzat de mama unui elev de clasa a II-a că i-ar fi lovit copilul în timpul orei.

de Monica Palade

la 25.11.2021, 17:48

Mama unui elev de clasa a II-a din Teleorman îl acuză pe profesorul de religie că i-ar fi agresat fiul - Hepta

Incidentul ar fi avut loc miercuri. Mama băiatului s-a prezentat a doua zi l-a școală, iar conducerea unității de învățământ a chemat poliția pentru că femeia făcea scandal.

Plângere penală împotriva profesorului

"La data de 25.11.2021, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Alexandria şi lucrătorii Biroului Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi telefonic de către conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria despre faptul că, în jurul orei 12,00, mama unui copil de 10 ani, elev în clasa a II-a, a făcut scandal în incinta unităţii de învăţământ pe motiv că profesorul de religie l-a lovit pe fiul său în timpul unei ore de curs din data de 24.11.2021", precizează IPJ Teleorman.

Femeia a fost invitată la sediul poliției, unde a depus plângere penală împotriva dascălului pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Educatie » Mama unui elev de clasa a II-a din Teleorman îl acuză pe profesorul de religie că i-ar fi agresat fiul