Antena Meniu Search
x

Video Şcoala de vară FDVDR oferă copiilor creativi tabăra de arte vizuale. Participarea este gratuită pentru toţi copii peste 8 ani

România are copii talentați și creativi, al căror potențial îl putem pune în valoare prin efortul comun al întregii societăți. Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a venit în ajutorul lor, cu o serie de tabere educative, la care s-au înscris sute de copii. Tabăra de arte vizuale este un mediu propice pentru tinerii artiști care vor să descopere noi tehnici și instrumente.

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 09:50

Vezi și

În fiecare vară, cei mici au oportunitatea de a se pregăti, gratuit, într-un domeniu de activitate preferat. Tabăra de arte vizuale a strâns şi vara aceasta peste 400 de tineri din România, pasionați de arte. "Vor descoperi noi tehnici, vor descoperi culoarea şi experimentele artistice organizate în teme foarte diversificate care le vor valorifica potenţialul creativ", a declarat Daniela Mihai, profesor de arte vizuale. Elevii vor studia, de asemenea, operele celor mai mari pictori ai lumii. "Cursul acestea reprezintă o modalitate de a petrece într-un mod creativ şi constructiv timpul liber în această vacanţă", a declarat Daniela Mihai, profesor de arte vizuale.

Mălina şi Nicolle au vrut să își antreneze talentul și latura emoțională, la cursul de arte vizuale. Le place să deseneze, să își pună amprenta pe coala de hârtie. "Mi se pare foarte frumoasă, învăţ lucruri noi, pe care până acum nu le ştiam", a declarat Mălina Călinescu, cursantă. "Am ales această tabără deoarece arta este pasiunea mea şi am vrut să descopăr cum să învăţ noi tehnici de a desena şi acest curs m-a ajutat foarte mult pentru a-mi dezvolta propria mea tehnică de a desena", a declarat Nicolle Ştefănescu, cursant.

Şi părinții au fost încântați de proiectul Fundației Dan Voiculescu. "Le crează celor mici şi le insuflă mai mult dorinţa de a se dezvolta pe această latură a picturii", a declarat Ana Ştefănescu, părinte. Cursurile se desfăşoară online, pe platforma şcolii FDVDR, în perioada 25 - 29 iulie. Participarea este gratuită pentru toţi copii peste 8 ani, fie din ţară, fie din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Şcoala de vară FDVDR oferă copiilor creativi tabăra de arte vizuale. Participarea este gratuită pentru toţi copii peste 8 ani