Antena Meniu Search
x

Video Un învăţător din Botoşani a venit beat criţă la examenul de titularizare şi a leşinat în braţele secretarei. Bărbatul tocmai fusese externat de la Psihiatrie

Caz incredibil în judeţul Botoşani. Un învăţător suplinitor a venit beat criţă la examenul de titularizare şi a leşinat chiar în curtea Inspectoratului. Culmea, bărbatul tocmai ce ieşise din spital, unde a stat 2 zile tot din cauza consumului excesiv de alcool. Cu toate acestea, el predă ca suplinitor într-o şcoală din judeţ.

de Adrian Obreja

la 16.07.2022, 11:05

Vezi și

Totul s-a întâmplat în sediul Inspectoratului Judeţean Botoşani, acolo unde învăţătorul a ajuns miercuri în timpul examenului de titularizare. Beat fiind, s-a plimbat prin curtea Inspectoratului, a adormit cu capul pe o masă şi la un moment dat chiar a căzut în braţele secretarei care a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns la faţa locului, a încercat să-i acorde îngrijiri medicale, l-au urcat în Ambulanţă, dar acesta a devenit agitat şi violent şi a smuls aparatele care monitorizau funcţiile vitale, scrie Monitorul de Botoşani.

Cu greu a fost calmat, dar a refuzat internarea în spital. Încă nu se ştie ce căuta acolo pentru că nu putea susţine examenul de titularizare. Deşi s-a înscris la acest examen, dosarul i-a fost respins tot din cauza problemelor cu alcoolul. Bărbatul a fost externat de curând după ce a petrecut două zile în secţia de Psihiatrie. Acum, la nivelul Inspectoratului s-a declanşat o anchetă internă pentru a se stabili de măsuri trebuie luate în cazul învăţătorului ce predă la o şcoală din Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Un învăţător din Botoşani a venit beat criţă la examenul de titularizare şi a leşinat în braţele secretarei. Bărbatul tocmai fusese externat de la Psihiatrie