Antena Meniu Search
x

Video Electric Castle 2023. Distracţia a continuat în penultima zi de festival. Surpriza zilei pentru miile de tineri: o cabină telefonică de vorbit cu "Dumnezeu"

Distracţia nu se mai termină la Bonţida! Penultima noapte de distracţie de la Electric Castle a adunat aseară zeci de mii de tineri dornici de distracţie. Pe ritmuri electrizante, petrecăreţii au dansat până în zori, au avut şansa de a zbura cu balonul sau... de a vorbi cu Dumnezeu la telefon.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 10:42

Vezi și

Peste 50 de mii de oameni au fost aseară la castelul Banfy din Bonţida pentru a trai pe viu atmosfera de festival. Distracţia pe scenă principală a fost începută de "Nothing but thieve". 

Iar odată cu lăsarea întunericului, distracţia a explodat. Petrecăreţii au cântat, s-au relaxat pe iarbă sau au dansat în picioarele goale pe nisip. 

Raul este din Cluj, dar a venit la Electric Castle pentru prima dată. Spune că nu va mai rata nicio ediţie.

Raul, participant: Nu ştiu de ce nu am fost până acum, pentru că e o experienţă super, de neuitat, e foarte fain, faptul că e extins festivalul, e un vibe diferit faţă de alte festivaluri. Foarte fain! 

Pe acelaşi subiect

Iar cei care au vrut sa vadă festivalul de sus şi s-au săturat de roata panoramică, au putut alege... balonul, aşa cum a făcut Mihalina şi prietena ei, venite tocmai din Polonia.

Iar surprizele au fost departe de a se fi încheiat

Alex Prunean, reporter Observator: Pentru că reţeaua de telefonie sau net nu prea funcţionează pe o asemenea aglomeraţie, pentru cei care nu pot sta departe de tehnologie a fost  pus un telefon fix. Numai că, la celalalt capăt al firului, se aude o singură voce, a lui Dumnezeu...

Participantă: Era o tipă...M-a întrebat dacă m-am distrat. 

În această seară, pe scena principală va cânta Viţa de vie, alături de filarmonica de stat Transilvania, Morcheeba şi Subcarpaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Electric Castle 2023. Distracţia a continuat în penultima zi de festival. Surpriza zilei pentru miile de tineri: o cabină telefonică de vorbit cu "Dumnezeu"