Antena Meniu Search
x

Video Caravana RadioAventura a ajuns la final, după ce a străbătut toată ţara. Cea mai tare petrecere i-a aşteptat pe oameni la ultima destinaţie, litoralul

RadioAventura a ajuns la final. După două săptămâni şi peste 3.000 de kilometri parcurşi, ultima oprire din călătoria care străbate România a fost marea. Cei cinci aventurieri nu au mai aşteptat aseară plicul cu următoarea destinaţie, ci au aşteptat oamenii la cea mai tare petrecere pe MuzicaAia! 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 22.07.2023, 17:18

Vezi și

Cât pentru un an! De asta au avut nevoie Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma de la ZU, Vlad Drăgulin şi Tea în călătoria ce a străbătut România. Seara trecută a fost ultima oprire din RadioAventura, la malul mării, direct pe plajă!

Mix-ul dintre MuzicaAia by Dj Razz, beat-urile lui Puya şi boostul de energie al Radioaventurii au făcut cocktail-ul perfect pentru o vară de neuitat! 

Caravana a străbătut 10 oraşe şi peste 3.000 de km

Pe lista celor 5 aventurieri de la ZU s-a găsit 10 orașe, peste 3000 de kilometri, zeci de amintiri de colecționat și mii de oameni ZU de îmbrățisat. Radio ZU e un radio născut din întâlnirea oamenilor cu alți oameni. Din întâlnirile reale.

Pe acelaşi subiect

Mihai Morar: România e, cred, un pic mai îngrijită decât anii trecuţi şi mi se pare că oamenii sunt un pic mai optimişti. Cel puţin nouă asta ne-a plăcut să vedem sau cel puţin asta le transmite ZU în fiecare zi! E felul oamenilor de a spune că trăiesc ZU.

Emma de la ZU: Nu sunt cuvinte destule ca să ne exprimăm starea pe care am simţit-o în astea două săptămâni, peste trei mii de kilometri. Am descoperit o Românie altfel, o Românie total diferită, o Românie frumoasă. Dar să ne îmbrăţisăm ascultatorii e o senzatie care efectiv te face să pluteşti.

Vlad Drăgulin: Am descoperit nişte oameni minunaţi, am descoperit nişte locuri minunate, am descoperit Delta unde am zis ca la pensie imi iau casa acolo. Forza ZU, vă aşteptăm acolo!  

Tea: M-am bucurat foarte mult, am găsit foşti colegi de liceu prin mulţime, oameni pe care nu i-am mai văzut de o groază de timp. Mi-a plăcut mult de tot! 

Oraşul şi data la care se vor susţine concertul Fortza ZU 2023 au fost anunţate

Orașele din care s-a transmis matinalul ZU, în campania RadioAventura 2023 au fost Sibiu, Alba Iulia, Timișoara, Satu Mare, Targu Mureș, Botoșani, Vaslui, Galați, Tulcea, Constanţa, însă cu o oprire specială în Brașov pentru a anunță evenimentul Forza ZU din 9 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Caravana RadioAventura a ajuns la final, după ce a străbătut toată ţara. Cea mai tare petrecere i-a aşteptat pe oameni la ultima destinaţie, litoralul