Antena Meniu Search
x

Video Elton John, omagiu adus lui George Michael, în ultimul său concert în Regatul Unit. Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii

Elton John a urcat seara trecută pentru ultima dată pe scenă, în Marea Britanie. Cântăreţul şi-a luat rămas bun de la zeci de mii de fani englezi, printr-un spectacol de excepţie, în cadrul celebrului festival de la Glastonbury. Starul, în vârstă de 76 de ani, îşi încheie luna viitoare cariera muzicală de peste cinci decenii.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 21:15

Vezi și

Concertul lui Elton John a încheiat aseară cele trei zile ale festivalului de la Glastonbury. A fost ultimul spectacol pe care l-a dat legendarul cântăreţ, pe tărâm britanic. Îmbrăcat într-un costum auriu, accesorizat cu bine cunoscuţii ochelari cu lentile roşii, le-a mulţumit susţinătorilor săi pentru iubire şi loialitate în cele cinci decenii ale carierei sale.

A început recitalul cu ,,Pinball Wizzard,, iar din repertoriu nu au lipsit nici "Candle In The Wind", "Crocodile Rock" şi "I'm Still Standing". Un moment deosebit de emoţionant a fost omagiul adus lui George Michael, care a murit în 2016. Chiar în ziua concertului lui Elton John, acesta ar fi împlinit 60 de ani. În onoarea sa, starul a interpretat melodia "Don't let the sun go down on me" / "Nu lăsa soarele să apună peste mine", pe care a interpretat-o de nenumărate ori cu bunul său prieten.

Elton John a împărţit scena cu alţi patru artişti, printre care Stephen Sanchez şi Brandon Flowers, solistul trupei The Killers. Două ore a durat concertul cântăreţului, care s-a încheiat cu melodia "Rocket man" şi un foc de artificii.

Elton John îşi va încheia turneul mondial de adio la Stockholm pe 8 iulie. De-a lungul carierei a vândut 300 de milioane de discuri şi este artistul solo cu cele mai mari încasări din toate timpurile, aproape 2 miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Elton John, omagiu adus lui George Michael, în ultimul său concert în Regatul Unit. Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii