Antena Meniu Search
x

Momentul în care Bebe Rexha este lovită în plină figură cu un telefon aruncat din mulţime la concert. Vedeta cade în genunchi după atac

Moment şocant în timpul unui concert al cântăreţei Bebe Rexha care va ajunge şi în România la Untold în această vară. Artista a fost lovită în faţă cu un telefon aruncat din mulţime la un concert din New York. 

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 16:29

Vezi și

Bebe Rexha a avut nevoie de 3 copci la faţă după ce a fost lovită cu telefonul aruncat de un bărbat duminică în timpul unui concert în New York. Cântăreața în vârstă de 33 de ani susținea un concert în cadrul turneului "Best F'n Night Of My Life" când a fost lovită în față cu mobilul aruncat de un bărbat de 27 de ani care se afla în mulţime. 

Bebe Rexha s-a pus imediat în genunchi, cu capul în jos şi se ţinea cu mâinile de faţă. Mai mulți membri ai echipei medicale s-au grăbit să-i sară în ajutor înainte de a fi dusă la un spital. Fanii au alertat rapid apoi forţele de securitate cine este individul care a aruncat cu telefonul spre scenă. Poliţia din New York a confirmat pentru DailyMail că Nicolas Malvagna, 27 de ani, din New Jersey, a fost arestat și pus sub acuzat pentru agresiune. Momentul a fost filmat de un alt fan, aflat în mulţime. 

Bebe Rexha, lovită cu telefonul în faţă la concert. Agresorul a fost reţinut

În timp ce agresorul Nicolas Malvagna era reţinut, publicul îi fluiera copios. "Duminică, 18 iunie 2023, în jurul orei 22:00, poliția a fost alertată cu privire la un atac care a avut loc la spațiul de concert de Pier 17...O investigație preliminară la fața locului a stabilit că un bărbat de 27 de ani a aruncat în mod intenționat un telefon mobil într-o interpretă de 33 de ani, aflată pe scenă, lovindu-o la față. Individul a fost reținut la fața locului și dus la secție. Femeia rănită a fost transportată cu o ambulanţă la un spital din zonă şi este în stare stabilă" este comunicatul transmis de poliţia din New York. 

Mama artistei a dezvăluit că fiica ei a avut nevoie de 3 copci la faţă. Bebe Rexha are programate alte 4 concerte săptămâna aceasta în SUA. Iar între 3 şi 6 august va ajunge la Cluj-Napoca la festivalul Untold. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Momentul în care Bebe Rexha este lovită în plină figură cu un telefon aruncat din mulţime la concert. Vedeta cade în genunchi după atac