Antena Meniu Search
x

Video Festivalul Electric Castle şi-a redeschis porţile după doi ani de pauză. Numărul participanţilor a fost redus din cauza pandemiei

După doi ani de pauză, lângă Castelul Banfy de la Bonţida s-au simţit din nou vibraţiile muzicii, în prima noapte a festivalului Electric Castle. Spectatorii, ceva mai puţini ca în trecut, dar cu o poftă de distracţie mai mare, au cântat şi au dansat până târziu în noapte. Unii au profitat de festival pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

de Redactia Observator

la 07.08.2021, 09:40

Vezi și

După ce s-a lăsat întunericul, cei aproximativ 4000 de tineri veniţi la Bonţida au intrat în atmosfera festivalului. Au simţit din nou, după doi ani, că muzica îi uneşte pe toţi. Mult mai liber ca în alţi ani, domeniul Banfy a fost din nou locul în care s-au făcut zeci de mii de fotografii, s-au legat noi prietenii dar s-au tinut şi zile de naştere de neuitat.

Reporter: Cum e să-ţi serbezi ziua la Electric? 

Aniversată: Minunat! Minunat!

Reporter: Câţi ani faci?

Pe acelaşi subiect

Aniversată: 16

Reporter: Cum e în acest an la Electric? e prima dată?

Aniversată: Nu, nu. e a treia oară.

Tinerii au venit din toate colţurile ţării. Şi au avut un sigur scop. Acela de a se distra. Petrecerea la Bonțida va continua şi astăzi, în faţa celor 6 scene amenajate aici. De luni, concertele se mută la Cluj-Napoca, unde festivalul mai ţine încă o săptămână.

Reporter: Cum e în acest an?

Spectator: Cam puţină lume, dar nu contează, dacă eşti cu persoanele potrivite e tot ce trebuie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Festivalul Electric Castle şi-a redeschis porţile după doi ani de pauză. Numărul participanţilor a fost redus din cauza pandemiei