Antena Meniu Search
x

Video Marea relaxare vine cu noi reguli: ce se întâmplă cu barurile şi restaurantele şi care e numărul maxim de participanţi admis la un festival

În România s-a dat startul relaxărilor de la 1 august! Sunt aşteptate cele mai mari festivaluri, cele mai fastuoase nunţi şi cele mai mari evenimente, organizate şi în interior de acum.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 01.08.2021, 21:01

Vezi și

Potrivit noilor reguli, barurile şi cluburile pot funcţiona la capacitate maximă dacă rata de incidenţă nu depăşeşte doi la mia de locuitori. Accesul în aceste spaţii le este permis doar persoanelor vaccinate.

Dacă vorbim despre festivaluri şi concerte, atunci trebui să să ştiţi că este permis accesul a 75.000 de participanţi dacă rata de incidenţă nu depăşeşte 2. Pot intra 2.500 de persoane, indiferent de rata de incidenţă, dacă vorbim exclusiv despre persoane vaccinate.

Şi vin veşti bune şi pentru viitori miri care nu mai trebuie să mai taie din lista de invitaţi. Acum, pot participa 400 de invitaţi la nunţi sau botezuri, la interior. Condiţia e aceeaşi: vaccin sau test.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Marea relaxare vine cu noi reguli: ce se întâmplă cu barurile şi restaurantele şi care e numărul maxim de participanţi admis la un festival