Antena Meniu Search
x

Video Finalul festivalului Untold, marcat cu artificii şi jocuri de lumini. Peste 300.000 de fani au participat în acest an la eveniment

Povestea Untold s-a încheiat după 4 zile si 4 nopţi de distracţie! Peste 70 de mii de persoane şi-au luat "la revedere" de la ediţia incendiară din acest an. Zeci de artişti renumiţi, dar şi cei mai în vogă DJ-i au făcut scena să vibreze, iar târziu în noapte, cerul Clujului a fost luminat de artificiile şi jocurile de lumini.

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 09:05

Vezi și

Distracţia a început odată cu lăsarea întunericului. În aşteptarea primilor artişti, tinerii şi-au făcut încălzirea la o scenă amenajată în jurul unui tramvai. Pe scena principală, distracţia a început pe ritmurile celebrului dj brazilian Alok. Acesta a invitat-o alături de el pe Inna, care a întreţinut atmosfera preţ de câteva minute. 

Şi în ultima noapte, la festival au venit oameni din toate colţurile lumii. 

Reporter: Cum te simţi?

Spectator: Mă simt foarte bine, iubesc România, iubesc Untold.

Cel mai popular DJ al serii a fost aşteptat cu nerăbdare de zeci de mii de fani. După un mic decalaj din cauza întârzierii avionului, Afrojack a urcat pe scena Untold. Pentru mulţi dintre spectatori, participarea la festival a devenit o tradiţe. "Deci, aşteptam de mult timp să zic aşa ceva, şi am revenit pentru a treia oară şi cred că o să mai revin. este super, este păcat că este ultima zi, dar venim şi anul viitor şi petrecem", spune un spectator. 

200 de artişti au urcat pe scenă pe parcursul celor 4 zile de festival. La concertele lor au participat aproape 300.000 de oameni. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Finalul festivalului Untold, marcat cu artificii şi jocuri de lumini. Peste 300.000 de fani au participat în acest an la eveniment