Antena Meniu Search
x

Video Ritmuri electrizante și o inedită cerere în căsătorie la Untold. Zeci de mii de oameni au vibrat pe ritmurile lui David Guetta

A fost o nouă noapte albă la Untold, dar şi seara cu cei mai mulţi participanţi la această ediţie a festivalului. Seara a debutat cu folclorul românesc, pe ritmuri de hip-hop, oferit de băieţii de la Subcarpaţi şi a continuat cu DJ-ul și producătorul belgian, Lost Frequencies, sub ochii căruia a avut loc şi o inedită cerere în căsătorie. Punctul culminant al nopţii a fost atins când pe scenă a ajuns David Guetta, unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, care i-a cucerit pe toţi cu rimurile sale electrizante. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 12.09.2021, 08:38

Vezi și

Nici nu se lăsase bine întunericul, că scena principală amplasată pe Cluj Arena avea deja în faţa ei mii de oameni. Folclorul underground i-a animat rapid pe petrecăreţi: Dorul meu pe unde pleacă nu e pasăre să-l întreacă. E mai repede ca vântul, ca fulgerul şi ca gândul. 

Înainte de a urca pe scenă, DJ-ul belgian Lost Frequencies a răspuns la întrebările jurnaliştilor, dar atenţia tuturor a fost distrasă de un fan al acestuia, care a profitat de moment...

Salut! Am o întrebare. Nu este în engleză, dar o vei înţelege.

Momentul special a fost pregătit dinainte, astfel că buchetul de flori pentru viitoarea soţie a fost adus chiar de celebrul DJ. 

Pe acelaşi subiect

Felicitări! 

Îţi mulţumesc! Mulţumesc foarte mult! 

La lăsarea serii, Lost Frequencies a trecut la platane.

Ce te aduce din nou la UNTOLD? Cum este în acest an?

Super, super! O atmosferă genială! Prietenii, în mod evident, toţi cântăreţii care nu au mai fost până acum şi care au mai fost.

Exact la miezul nopţii, zecile de mii de oameni de pe Cluj Arena au vibrat pe ritmurile lui David Guetta…

UNTOLD, eşti pregătit? 

Festivalul Untold se încheie în această seară

Printre cei aflaţi în public a fost şi comediantul Mircea Bravo, care în acest an şi-a serbat ziua de naştere la Untold: E minunat! Chiar acum e ziua mea şi mă bucur că a venit David Guetta, au venit artificii şi mă simt foarte bine după doi ani în care am stat pe uscat... Wow! E next level Untoldul.

Festivalul Untold se încheie în această seară, când pe scena principală vor urca Alok, Afrojack si Quintino. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Ritmuri electrizante și o inedită cerere în căsătorie la Untold. Zeci de mii de oameni au vibrat pe ritmurile lui David Guetta