Antena Meniu Search
x

Video O femeie a furat brăţări de triaj şi le-a vândut participanţilor de la Untold. Decizia luată de organizatori pentru a evita declanşarea unui focar

Surprize şi în afara scenei la festivalul Untold. O femeie a fost prinsă în timp ce încerca să vândă brăţări care arată un test covid negativ cu care se poate intra la concerte. Le furase chiar din centrul de testare şi le vindea mai scump decât e testul în sine. Aproape 70.000 de oameni au fost doar aseară la Untold.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.09.2021, 19:28

Vezi și

Ca totul să fie bine, nevaccinaţii care vin la festival se pot testa la un centru deschis special pentru ei. Primesc aici o adeverinţă că nu au COVID, dar şi o brăţară cu ajutorul căreia pot intra la concerte. O femeie a reuşit să fure mai multe brăţări pe care a încercat să le vândă apoi celor care voiau să evite testarea. În mod normal, după ce a intrat pe circuitul de testare pentru a ajunge în locul din care oamenii îşi ridică brăţările, femeia ar fi trebuit să treacă prin alte patru puncte de verificare. Anchetatorii cred că aceasta a profitat de aglomeraţia creată în această zonă şi, într-un moment de neatenţie al angajaţilor, ar fi reuşit să ia de pe masă teancul cu brăţări.

"Pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunţ prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brăţări de triaj epidemiologic pentru persoane testate negativ cu virusul COVID-19", a declarat Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Cluj. Culmea, brăţările erau vândute cu 50 de lei bucata, cu 10 lei mai mult decât costa testul antigen. Organizatorii au văzut anunţul la câteva minute după ce a fost postat şi au anunţat poliţia, iar femeia a fost deja reţinută.

"Am luat decizia ca la intrarea în festival, accesul celor care au o astfel de brăţară cu test negativ să fie permis prin prezentarea şi a adeverinţei care atesta acest lucru şi a buletinului de identitate", a declarat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD. 75% dintre cei care au petrecut la Untold în primele două zile sunt vaccinaţi. Cei care s-au testat şi au ieşit pozitivi, vor putea folosi biletele anul viitor. În această seară, de pe scena festivalului, lipsesc chiar cei care erau cap de afiş: Dimitri Vegas & Like Mike.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O femeie a furat brăţări de triaj şi le-a vândut participanţilor de la Untold. Decizia luată de organizatori pentru a evita declanşarea unui focar