Antena Meniu Search
x

Video Lewis Hamilton i-a impus dieta vegană câinelui său. Roscoe n-a mai pus gura pe carne de doi ani

De şapte ori campion de Formula 1, Lewis Hamilton crede că una dintre cheile succesului lui este dieta vegană pe care o impune şi apropiaţilor, inclusiv câinelui Roscoe. De doi ani, simpaticul bulldog mănâncă numai hrană vegetală şi ar fi sănătos tun, ca să nu mai zicem energic. Sigur că asigurările vin din partea stăpânului campion, în timp ce veterinarii au păreri împărţite. Şi România are un campion care aplică acelaşi regim pentru el, familia lui şi pentru patruped. 

de Redactia Observator

la 19.08.2021, 18:49

Vezi și
  • Campionul de Formula 1 spune că dieta e una dintre cheile succesului său

Simpatic, iubitor şi ascultător, Roscoe este sufletul lui Lewis Hamilton. Cei doi sunt de nedespărţit. Dorm împreună şi merg împreună peste tot. Pe pistă, cu barca, sau la masaj.

Dragostea pe care campionul i-o poartă patrupedului e întrecută, poate, doar de cea pentru Formula 1. Câinele are propria pagină de instagram şi 375.000 de urmăritori care îi urmăresc aventurile, recitalurile muzicale... dar şi meniul, pentru că bulldogul Roscoe este vegan. Nu mai pune gura pe carne de aproape doi ani.

Evident, decizia nu îi aparţine. Stăpânul lui care a renunţat la produsele animale din 2017 a hotărât în numele lui şi postează frecvent fotografii şi clipuri din care reiese că patrupedul nu este doar sănătos, dar şi încântat. 

Ce spun veterinarii despre dieta vegană la animale

Pe acelaşi subiect

Adepţii alimentaţiei bazate pe fructe şi legume invocă argumente de sănătate, dar susţin şi că ajută planeta. Poate reduce amprenta de carbon ca urmare a numărului scăzut de animale crescute în vederea consumului. 

În schimb, unii veterinari cred că mâncarea fără carne poate priva patrupezii de vitamine vitale. 

Şi câinele ultramaratonistului Andrei Roşu este vegetarian. În loc de oase, golden retrieverul Hoka mânâncă morcovi, broccoli, conopidă, orez și semințe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Lewis Hamilton i-a impus dieta vegană câinelui său. Roscoe n-a mai pus gura pe carne de doi ani