Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii cercetează dacă s-a intrat la Untold fără vaccin sau test COVID. Brăţări de triaj, furate şi vândute de o femeie cu 25 de lei bucata

Este distracţie la UNTOLD, dar nu toată lumea se bucură. Un anunţ postat pe un grup de Facebook stârneşte revolta. O femeie a scris că vinde online brăţări de triaj epidemiologic, care asigură accesul fără probleme la festival, chiar şi pentru cei care ar putea fi infectaţi cu SARS-CoV-2.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.09.2021, 14:01

Vezi și

Încă nu se ştie cum a reuşit femeia să fure teancul de brăţări de la unul dintre punctele de testare amenajate în parcarea Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca. Mai apoi, le-a scos la vânzare pe un grup de Facebook, contra sumei de 25 de lei fiecare. Anunţul a fost văzut, însă, şi de unul dintre organizatorii festivalului, care a anunţat Poliţia. Oamenii legii au reuşit să o găsească în scurt timp şi acum încearcă să vadă dacă aceasta a şi avut clienţi, dacă cineva a cumpărat o astfel de brăţară.

Ce se poate face cu brăţările?

Accesul la festival se poate face doar pe baza certificatului digital de vaccinare, iar persoanele nevaccinate trebuie să se testeze la unul dintre punctele de testare partenere Untold. După ce persoana respectivă a fost testată, în cazul în care rezultatul este negativ, primeşte o astfel de brăţară, precum cele pe care le-a furat femeia, iar apoi poate să intre la festival. Ieri, de exemplu, din cele 5.000 de persoane testate, cinci au fost pozitive şi nu au primit o brăţară de acces, însă îşi vor putea folosi abonamentul pentru anul viitor. Până în momentul de faţă, femeia este cercetată pentru furt, dar ar putea să fie cercetată şi pentru zădărnicirea combaterii bolilor dacă poliţiştii vor putea dovedi că a şi vândut brăţările furate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii cercetează dacă s-a intrat la Untold fără vaccin sau test COVID. Brăţări de triaj, furate şi vândute de o femeie cu 25 de lei bucata