Antena Meniu Search
x

Video "A aruncat-o de pe balcon jos cu un geamantan”. Detalii noi din cazul tulburătoarei crime de la Mangalia

Apar noi detalii de crima din Mangalia. Imediat după faptă, Loredana ar fi pus trupul prietenei sale într-un geamantan, după care a aruncat-o de la etajul 1 al camerei de hotel în care locuiau.

de Monica Palade

la 07.08.2023, 15:06

Vezi și

Mai apoi, fata ar fi dus cadavrul în parcul Tosca din oraş, unde a lăsat-o sub bancă. Potrivit unui martor, tânăra s-ar fi întors acasă cu geanta. "A furat un geamantan şi a aruncat-o de pe balcon jos, s-a dus pe jos până în Tosca. A lăsat-o pe bancă. A aruncat-o de la 1. Geamantanul l-au găsit în cameră", a declarat un martor.

"Valiza a aruncat-o în spate, a cărat cu un băiat. A chemat taxiul. A vrut să plece. S-a oprit taximetristul. Se vede pe camere. Din ce am înţeles se certau mai des", a declarat un alt martor.

Ucisă de prietena ei cea bună

Reamintim că Alina a fost ucisă în bătaie şi aruncată sub o bancă, în parc. Este sfârşitul cumplit al unei adolescente de 18 ani. Trupul ei a fost găsit ieri dimineaţă, într-un parc din Mangalia, la doi paşi de plajă. Camerele de supraveghere au înregistrat doi indivizi, cu feţele acoperite, care au dus cadavrul acolo.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au un suspect principal, care a fost prezentat seara trecută în faţa magistraţilor, dar crima rămâne, deocamdată, învăluită în mister. Presupusa criminală a fost reţinută pentru 24 de ore. Trupul tinerei, zdrobit în bătaie, a fost găsit duminică, puţin după ora 5 dimineaţa, de un bărbat care traversa parcul Tosca, din Mangalia. Poliţiştii au aflat că este din Vaslui, iar principala suspectă este cea mai bună prietenă a ei, o fată de 18 ani.

Presupusa criminală a fost dusă în instanţă pentru a primi propunerea de arestare pentru 30 de zile. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "A aruncat-o de pe balcon jos cu un geamantan”. Detalii noi din cazul tulburătoarei crime de la Mangalia