Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Odihnă veșnică, suflet gingaș". Alina, adolescenta găsită moartă sub o bancă în Mangalia, destin tragic între un tată abuziv şi un sfârşit dramatic

"Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist". Sunt cuvintele cu care Alina îşi începea povestea acum trei ani în presa locală. A avut o viaţă grea. A trebuit să îndure bătăile tatălui său care o lovea fără milă. Şi când credea că destinul ia o altă întorsătură pentru ea, adolescenta a sfârşit ucisă în bătaie de cea mai bună prietenă a ei

de Monica Palade

la 07.08.2023, 10:09

Un suflet chinuit şi ros de durere. Alina nu a avut deloc o viaţă uşoară. Provenea dintr-o familie cu cinci copii, iar mama ei s-a văzut nevoită la un moment dat să fugă de acasă cu cea mai mică dintre surori. Adolescenta a rămas alături de fraţii săi să îndure în continuare. Cu toate acestea, a continuat să înveţe şi să spere că într-o zi norocoul i se va schimba.

Destin tragic între un tată abuziv şi un sfârşit dramatic

La un moment dat, a fugit şi ea de acasă, după ce tatăl a bătut-o fără milă pentru că îşi sunase mama. “Noi nu am știut ce sunt acelea sărbători. De foarte multe ori dormeam pe afară, pe unde apucam, plânși și nemâncați, am făcut foamea mulți ani la rând. Până acum trei ani, când el (n.r. tatăl fetei) a făcut cel mai mare scandal cu bătăi, nu am mai suportat. Am vorbit și cu mama și am încercat să căutăm soluții să plecăm. Mama și cu sora mea mai mică au reușit să plece de lângă tata, dar eu am rămas, pentru că nu voiam să mă mut, din nou, de la școală. (...)Sunt momente greu de înțeles.. Doar în sufletul nostru se simte adevărata durere prin care trecem mereu. Eu am vrut mereu să merg la școală, să ajung la liceu și să reușesc să îmi fac un viitor cât de cât. De foarte multe ori nu aveam ce să mănânc și chiar dacă aveam ceva acolo, nu puteam să mănânc pentru că mă ținea pe afară, dormeam pe unde apucam pe afară, iar dimineața mă duceam la școală nehrănită și obosită. Ajunsesem într-un punct în care nu mai rezistam.

Într-o noapte, a început să mă bată foarte tare, m-a dat cu capul de pereți, iar, într-un moment de pauză al lui, am încercat să sun pe mama. (...)Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare, mi-a tras două palme, am amețit și când mi-am revenit puțin a început să mă dea cu capul de pereți. Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. (...)Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea Alina pentru vremeanoua.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, copila a găsit un sprijin într-un om de afaceri care o ţinea la şcoală. Povestea ei îl impresionase şi a vrut să îi dea o şansă. Din păcate, visele ei s-au năruit pentru totdeanua. Alina avea să aibă parte de un sfârşit cumplit chiar în mâinele cele care îi era prietenă bună.

Alina şi Loredana au decis să lucreze pe perioada verii la mare ca să facă un ban în plus. S-au angajat cameriste la un hotel din Saturn. În ultima vreme, copila nu îşi mai înţelegea prietena care începuse să se poarte urât cu ea. I s-a plâns chiar mătuşii de această situaţie, cu o săptămână înainte de a fi ucisă. Femeia i-a spus chiar să vină acasă, însă fata i-a răspuns că mai stă puțin, “să mai adun câțiva bani”. Nu a bănuit nicio clipă că nu va mai ajunge niciodată acasă.

"Odihnă veșnică, suflet gingaș"

Încă nu se ştie de ce Loredana şi-a ucis prietena. Se crede că s-au certat de la un băiat. Trupul a fost cărat într-un geamantan până în locul în care a fost aruncat. Alina a fost găsită de un pescar care iniţial a crezut că este cadavrul unui câine. Cu greu omul şi-a revenit din şoc. „Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul...Era chircită, era...în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo. Când au venit legiştii au constatat că era moartă de cinci ore. Bătută, faţa să nu se cunoască. Semne pe corp şi avea şi pe la gât”.

Presupusa criminală a fost reţinută pentru 24 de ore. Vestea morţii Alinei a căzut ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o. „Nu- mi vine să cred cât de crudă e viața asta ,este prea mult, cuvintele nu-i și mai au rostul... Odihnă veșnică suflet gingaș,sper să poți avea grijă de familia ta de acolo de sus ... Condoleanțe familiei și multă putere de a putea răzbate această perioadă. Drum lin spre îngeri,copil minunat!”, „Dumnezeu sa te odihneasca in pace,suflet bun, Alina”, „Drum lin spre îngeri, Alina Elena! Ai fost deosebită”, „Dumnezeu sa o aiba in Paza!Condoleante Familiei”, „Ce destin chinuit, Dumnezeu s-o odihneasca”, „Ce viata chinuita.. sa le plateasca Dumnezeu pentru tot ce a indurat! Dumnezeu sa i odihneasca sufletul zbuciumat!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » "Odihnă veșnică, suflet gingaș". Alina, adolescenta găsită moartă sub o bancă în Mangalia, destin tragic între un tată abuziv şi un sfârşit dramatic