Antena Meniu Search
x

Fata găsită moartă în Mangalia ar fi fost ucisă de cea mai bună prietenă. Poliţiştii au identificat victima: are 18 ani

Crimă oribilă pe litoral. O adolescentă desfigurată în bătaie a fost găsită fără suflare într-un parc, aproape de plaja din Mangalia.

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 18:21

Fata găsită moartă în Mangalia ar fi fost ucisă de cea mai bună prietenă. Poliţiştii au identificat victima: are 18 ani

Apar noi detalii în acest caz tulburător. Potrivit unor surse apropiate anchetei, fata ar fi fost ucisă de prietena ei cea mai bună. Cele două veniseră să muncească pe litoral şi lucrau ca şi cameriste la un hotel din zonă. Conform aceloraşi surse, cele două femei s-au luat la ceartă şi totul a degenerat.

Sub o bancă a fost găsită fata. Cel care a găsit-o în parcul din Mangalia este un pescar care trecea pe aici puţin după ora 5 dimineaţa. Omul a descoperit-o, a văzut-o, s-a speriat şi a sunat imediat la 112. A descris faptul că a văzut că stătea ghemuită.

Victima ar fi fost adusă în locul în care a fost descoperită

Din primele informaţii victima nu a fost ucisă aici, ci adusă. În parc sunt foarte multe camere de supraveghere pe ale căror imagini s-ar fi observat mai multe persoane dubioase care ar fi purtat cagule. Ba mai mult, în această zonă avem un loc de joacă pentru copii, sunt foarte multe blocuri în apropiere, precum şi un complex sportiv, fiind şi în apropierea falezei.

Localnicii ne-au spus că nu au auzit nimic, nici zgomote, nici ţipete ceea ce duce către ipoteza faptului că această fată ar fi fost adusă şi nu ucisă aici. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat cu această fată şi cum s-a ajuns la această tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » Fata găsită moartă în Mangalia ar fi fost ucisă de cea mai bună prietenă. Poliţiştii au identificat victima: are 18 ani