Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Vreau să ne despărţim. Nu mai suport vina că te-am înşelat". Ultimele mesaje pe care Alina i le-ar fi scris iubitului său. Sergiu este convins că fata era deja moartă

„Nu m-am gândit niciodată că nu mai e în viaţă”. Este declaraţia plină de durere pe care iubitul Alinei a făcut-o pentru Observator.

de Monica Palade

la 07.08.2023, 14:25

Sergiu a trecut prin agonie în orele disperate în care nu a reuşit să dea de fată. Nu a bănuit nicio clipă că tânăra este moartă.

„Nu m-am gândit niciodată că nu mai e în viaţă”

„Eu am vorbit pe la ora 2 cu Alina. Şi mi-a spus că vrea să se culce. Pe la 4.30 îmi dă mesaj că vrea să se despartă de mine, că m-a înşelat. Mi-am dat seama că nu e ea. Am insistat şi să o sun. Pe la 4.47 mi-a dat mesaj că ea pleacă acasă, că fumează o ţigară pe bancă şi aşteaptă taxiul. Am tot sunat-o. I-am dat mesaj. Am văzut că nu răspunde i-am scris Loredanei. Loredana se tot lua de Alina de la orice. Că îi ia lucrurile, la mâncare. De nimica toată. Trebuia să stea până pe 15, i-am zis să vină mai devreme. Pentru că eu trebuia să plec în Germania, a zis că vine mai devreme. Mă înţelegeam cu ea. Ultimul mesaj la 2 si 4 minute. După mesajul despărţirii mi-am dat seama că nu e ea. Alina nu avea parolă la telefon. Nu m-am gândit niciodată că nu mai e în viaţă. Nu ştiu de ce a omorât-o”, a povestit tânărul pentru Observator.

Şi mesajele pe care Alina i le-a trimis i s-au părut suspecte. Mai ales, că până atunci nu era niciun semn de criză în relaţia lor.

Pe acelaşi subiect

 - Vreau să ne despărţim. Nu mai suport vina că te-am înşelat. Găseşte pe cineva mai bun.

- Ce s-a întâmplat, de ce nu dormi?

- De ce zici astga, răspunde, te rog. Ştiu că nu sunt destul de bun şi de ajuns. Dar na, asta e decizia ta.

- Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o ţigară şi după i-au un taxi până la gară.

- Nu am înţeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat, ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos. Te rog frumos.

De la celălalt capăt nu mai avea însă cine răspunde. Aşa că Sergiu a contactat-o pe Loredana ca să o trezească pe Alina. A continuat o serie de discuţii în care fata o făcea pe îngrijorata, deşi în realitate tocmai îşi ucisese prietena. 

Reamintim că tânăra a fost ucisă în bătaie şi aruncată sub o bancă, în parc. Este sfârşitul cumplit al unei adolescente de 18 ani. Trupul ei a fost găsit ieri dimineaţă, într-un parc din Mangalia, la doi paşi de plajă. Camerele de supraveghere au înregistrat doi indivizi,cu feţele acoperite, care au dus cadavrul acolo. Poliţiştii au un suspect principal, care a fost prezentat seara trecută în faţa magistraţilor, dar crima rămâne, deocamdată, învăluită în mister. Presupusa criminală a fost reţinută pentru 24 de ore.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Vreau să ne despărţim. Nu mai suport vina că te-am înşelat". Ultimele mesaje pe care Alina i le-ar fi scris iubitului său. Sergiu este convins că fata era deja moartă