Antena Meniu Search
x

Video "A fost mutilată, nu mai poate avea o viaţă normală". Prin ce a trecut o tânără care şi-a făcut implanturi la "medicul vedetelor"

Descoperire-şoc în dosarul esteticianului supranumit "medicul vedetelor". Doctorul libanez este acuzat de procurori că, împreună cu soţia româncă, şi-ar fi obligat fiul de patru ani să asiste la scene de sex. În ultimele două luni, 10 tinere au depus plângere penală pe numele medicului si il acuza ca le-ar fi mutilat. 

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 19:36

Vezi și

Flancat de mascaţi, dar cu zâmbetul pe buze. Aşa a ieşit medicul estetician din clinica lui din nordul Capitalei. În ultimele luni, la dosarul lui, s-au adăugat noi şi noi acuzaţii. Mai multe tinere reclamă faptul că au rămas mutilate după ce au ajuns pe mâinile lui. Pozele stau mărturie. Una dintre victime este o tânără de 25 de ani care şi-a dorit să arate mai bine dar a ajuns să lupte pentru supravieţuire.

Mircea Gherasim, avocatul victimei: S-a operat de lifting mamar şi augumentare. După care au început problemele. Problemele au fost o greşeală la intervenţia chirugicală care a dus la pierderea alveolei mamare. S-a infectat zona. Domnul doctor i-a spus să accepte, să aibă răbdare că totul va fi ok, ceea ce nu a fost cazul. O traumă care nu se poate explica. A fost mutilată. Nu mai poate avea o viaţă normală.

Zece tinere au depus plângere în ultimele două luni împotriva "medicului vedetelor"

Zece tinere au depus plângere în ultimele două luni împotriva doctorului autointitulat "medicul vedetelor". Prin cabinetul lui ar fi trecut Jador, cântăreaţa Alessia sau modelul Naba Salem.

Victimă: Am avut intervenţia de liposucţie abdominală pe 8 august. Am făcut lipo şi la guşă şi grăsimea mi s-a injectat în fese şi la braţe. Din păcate, la trei săptămâni după ce mi s-au scos firele, mi s-a desfăcut operaţia.

Pentru operaţiile estetice, pacientele plăteau mii de euro.

Victimă: Domnul doctor a zis că este ceva normal pentru că eu am avut nişte kilograme în plus şi era normal să se deschidă. Nu este ceea ce mi-am dorit. Mi-a lăsat grăsime. Mi-au rămas nişte cicatrici enorme. Mi-a făcut lipo şi la guşă şi după intervenţia de la guşă mi-au ieşit numai coşuri. Dânsul mi-a zis: "Nu-i nimic, că trece!".  Mă confrunt cu coşurile până în prezent şi posibil să fi luat un stafilococ în timpul intervenţiei la dânsul.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța: Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro.

Avocata medicului crede că plângerile nu ar trebui luate în calcul

Avocata medicului spune că a trecut prea mult timp de la operaţii ca unele plângeri să fie luate în calcul. 

Daniela Elena Roșca, avocata medicului: O plângere trebuie depusă într-un termen de trei luni, mă refer la acţiunea de vătămare corporală, acestea au fost depuse, mă refer la cele 4, pentru intervenţii din anul 2020 au depus în februarie 2024, adică la patru ani distanţă. 

Intraţi pe fir în luna ianuarie a acestui an, atunci când o avocată renumită a făcut plângere împotriva lui, procurorii au făcut descoperiri cutremurătoare. Medicul libanez şi soţia lui româncă şi-ar fi supus unul dintre cei trei copii la orori greu de imaginat. 

Cosmina Balint, reporter Observator: Potrivit unor surse din anchetă, copilul, un băieţel de patru ani, ar fi fost obligat să asiste la scenele sexuale. Totul a ieşit la iveală după ce, în urma percheziţiilor informatice, atunci când procurorii au găsit în telefonul medicului un clip în care băieţelul apare în cadru.

Medicul şi soţia, cercetaţi pentru corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului

Cei doi sunt cercetaţi acum pentru corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Procurorii au scotocit astăzi ambele clinici ale medicului, din Bucureşti şi Constanţa, dar au căutat probe noi şi în casa lui. 

Andreea Filip, reporter Observator: În Constanţa, clinica medicului se află la parterul unui bloc din centrul oraşului. Nimic nu dă de bănuit că aici ar fi mai o clinică, iar pacientele susţin că ajungeau fie pentru un consult, fie pentru intervenţii minore. 

Doctorul are drept de liberă practică din 2017 şi este înscris la Colegiul Medicilor din Ialomiţa. Din ianuarie este cercetat sub control judiciar, aşa că a continuat să opereze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "A fost mutilată, nu mai poate avea o viaţă normală". Prin ce a trecut o tânără care şi-a făcut implanturi la "medicul vedetelor"