Antena Meniu Search
x

A trecut printr-un IAD ca să-și țină bebelușul în BRAȚE. Povestea unei MAME care a impresionat O LUME!

O femeie a făcut sacrificii pentru copilul ei, încă de când acesta nu venise pe lume

O femeie a făcut sacrificii pentru copilul ei, încă de când acesta nu venise pe lume. Sarah Whitney a fost diagnosticată cu o formă avansată de cancer la sân când era însărcinată în 20 de săptămâni.

Femeia în vârstă de 31 de ani urmă să aducă pe lume cel de-al treilea copil când a primit vestea, iar medicii i-au recomandat să înceapă imediat chimioterapia.

După o masectomie şi multe şedinţe de chimioterapie, Sarah a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, la 36 de săptămâni, după ce medicii i-au indus travaliul pentru a minimiza impactul chimioterapiei asupra bebeluşului, scrie The Independent.

Imaginile în care femeia îşi alăptează bebeluşul au avut un impact puternic pe Facebook, unde au fost distribuite de peste 60.000 de oameni. La scurt timp după ce a făcut aceste poze, Sarah nu a mai putut să-şi hrănească micuţul la san, întrucât a reînceput tratamentul.

Femeia a observat un nodul la san în timp ce îşi planifică naşterea alături de o asistenţă de la un centru de maternitate. Iniţial, medicii i-au spus că, cel mai probabil, nodulul este unul benign. Însă la insistenţele asistenţei, Sarah a mers la un specialist. Aşa a descoperit că are cancer în stadiul al treilea.

Sarah şi soţul ei, care face parte din US Air Force, spun că tot sprijinul primit din partea internauţilor le-a dat speranţa şi curajul de a lupta mai departe: "Nu ne dăm bătuţi în această familie. Mergem înainte - asta este motto-ul nostru." 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A trecut printr-un IAD ca să-și țină bebelușul în BRAȚE. Povestea unei MAME care a impresionat O LUME!