Antena Meniu Search
x

Video Accident grav la ieşire din Alexandria. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, o tânără este grav rănită

Un grav accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, s-a petrecut, astăzi, pe drumul naţional DN 52 din judeţul Teleorman, la ieşirea din Alexandria spre Furculeşti. Două persoane au murit, iar alta a fost grav rănită în urma impactului. În sprijinul echipajelor medicale a venit și un elicopter SMURD.

de Redactia Observator

la 28.01.2021, 17:42

Intervenţia unui echipaj SMURD
Accident rutier grav în Alexandria
  • Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa
  • O tânără de 16 ani a fost transportată la spital
  • Poliţia cercetează cazul

Iniţial, s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, o mașină de stingere, o autospecială de transport persoane și victime multiple, precum și două echipaje medicale ale SAJ Teleorman.

Ulterior, în sprijinul echipajelor medicale a venit si un elicopter SMURD.

Doi bărbați în vârstă de 45 și 21 de ani, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, au fost declarați decedați de SAJ Teleorman.

Potrivit primelor cercetări, şoferul de 45 de ani a pierdut controlul volanului şi a lovit din plin autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. 

Potrivit surselor, unul dintre bărbaţii decedaţi lucra ca jandarm în Bucureşti, iar în momentul producerii accidentului acesta se îndrepta spre casă. 

A treia victimă, o fată de 16 ani, cu dureri cervicale a fost preluată de către elicopterul SMURD  şi  transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.

Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul în zonă a fost oprit timp de zeci de minute. 

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cum s-a produs cu exactitate accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident grav la ieşire din Alexandria. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, o tânără este grav rănită