Antena Meniu Search
x

Criminalul cu Audi de la Podu Roş a fost condamnat la 8 ani de închisoare! Doi oameni au murit pe loc după CURSA NEBUNĂ a vitezomanului - VIDEO

Claudiu Paşnicu, tânărul din Iaşi care a provocat un grav accident în zona Podu Roş în luna februarie a acestui an, a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Claudiu Paşnicu, tânărul din Iaşi care a provocat un grav accident în zona Podu Roş în luna februarie a acestui an, a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Procurorii care au anchetat cumplitul accident au ajuns la concluzia că tânărul care a trecut pe roşu şi a intrat în plin într-o maşină în care se aflau doi soţi după o cursă nebună poate fi judecat pentru crimă şi nu pentru ucidere din culpă aşa cum se procedează în cazul accidentelor.

Totuşi, judecătorii din Iaşi au schimbat încadrarea juridică a faptei lui Paşnicu din omor în ucidere din culpă. Totodată, l-au condamnat pe tânăr la 8 ani şi 3 luni de închisoare cu executare.

În aceeaşi decizie, judecătorii au obligat asigurătorul la plata următoarelor sume drept daune morale:

Pe acelaşi subiect
  • 600.000 de lei pentru fiica celor doi soţi;
  • 200.000 de lei pentru tatăl unuia dintre cei doi soţi;
  • 200.000 de lei pentru fraţii celor doi soţi.

Cum s-a produs accidentul de la Podu Roş

Accidentul produs de Claudiu Paşnicu a avut loc în februarie, în zona Podu Roş din Iaşi.

Eugen şi Doina Buzea, angajaţi în administraţia locală din Iaşi, se aflau într-un autoturism marca Dacia Logan atunci când maşina a fost spulberată de un Audi condus cu viteză de Claudiu Paşnicu.

Înainte de a provoca tragedia, Paşnicu a trecut de mai multe ori pe culoare roşie a semafoarelor din Iaşi.

În urma impactului deosebit de violent, cei doi soţi din Logan au murit pe loc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Criminalul cu Audi de la Podu Roş a fost condamnat la 8 ani de închisoare! Doi oameni au murit pe loc după CURSA NEBUNĂ a vitezomanului - VIDEO