Meniu
Search
x

Video Accident cumplit în Cluj, impact devastator între un BMW şi un microbuz. Şapte oameni au ajuns la spital

Accident grav de circulație, noaptea trecută, pe un drum din Cluj, între localitățile Viișoara și Triteni Colonie. Şapte oameni au ajuns la spital, după impactul teribil între un BMW şi un microbuz.

De Veronica Micu la 03.07.2021, 12:46
Vezi și

Potrivit ISU Cluj, accidentul a avut loc în jurul orei 4.40. 

Accident cumplit în Cluj, impact devastator între un BMW şi un microbuz. Şapte oameni au ajuns la spital

Au intervenit două autospeciale, un echipaj SMURD și trei SAJ, care au găsit un microbuz și o mașină avariate, în care se aflau persoane blocate și încarcerate.

Accident cumplit în Cluj, impact devastator între un BMW şi un microbuz. Şapte oameni au ajuns la spital

Pe acelaşi subiect

Șapte oameni au ajuns la spital

"Pompierii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a tăia și departa elementele de caroserie ale autoturismului, care erau contorsionate peste un bărbat care prezenta multiple traumatisme severe.

Acesta a fost extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite și a fost transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul, în vârstă de cca 40 de ani, era conștient și cooperant în momentul plecării către unitatea spitalicească.

Pompierii au ajutat la evacuarea a patru persoane din microbuz, care prezentau afecțiuni ușoare. La fața locului, suplimentar față de bărbatul descarcerat, au fost consultate șase persoane care au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Acestea prezentau la evaluarea primară afecțiuni ușoare sau agitație psihomotorie", a transmis ISU Cluj într-un comunicat.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Cluj, impact devastator între un BMW şi un microbuz. Şapte oameni au ajuns la spital