Antena Meniu Search
x

Video Tractor rupt în două de un BMW, în Teleorman, doi adulți și un copil au ajuns la spital. Șoferița: "Cum am virat, m-a luat în plin!"

Un tractor condus de o șoferiță a fost pur și simplu rupt în două, după impactul cu un autoturism marca BMW. Accident a avut loc joi după-amiază, în localitatea Conțești din Teleorman.

de Paul Nanian

la 01.07.2021, 18:27

Vezi și

Trei persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident rutier produs joi după-amiază pe DJ506, pe raza localității Conțești. Din primele date, este vorba despre un doi adulți și un minor, găsiți conștienți și cooperanți de către echipajele de salvare. După ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, cele trei victime au fost preluate de salvatori și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Șoferița de la volanul tractorului susține că s-a asigurat

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un tractor, iar femeia care conducea tractorul susține că a vrut să facă stânga de pe drumul principal, că s-a asigurat, dar că nu și-a dat seama că mașina pe care o văzuse la o distanță care, spune ea, i-ar fi permis să intre pe șosea, ar fi putut să ajungă atât de repede încât să se producă un accident. "Am pus semnal, m-am asigurat că nu era nimic, era o mașină dar foarte departe, la 600, 700 de metri, un kilometru. Cum am virat, m-a luat în plin!", a declarat ea.

În urma impactului dintre autoturism și tractor, cel din urmă a fost rupt în două, iar autoturismul a intrat într-un cap de pod. Victimele sunt toate din mașina mică, femeia care conducea tractorul a scăpat teafără. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar oamenii legii au preluat cazul, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tractor rupt în două de un BMW, în Teleorman, doi adulți și un copil au ajuns la spital. Șoferița: "Cum am virat, m-a luat în plin!"