Antena Meniu Search
x

Video Mașina unui tânăr, filmată cum intră cu 160 km/oră într-un tractor, pe un drum din Vrancea. Accident cu doi morți la Măicănești

Accident înfiorător, sâmbătă după-amiază, pe DN 23, în comuna Măicănești din judeţul Vrancea. O cameră de bord a filmat momentul în care o maşină intră pe contrasens şi se izbeşte violent, frontal, cu un tractor. În urma impactului devastator, doi bărbaţi au murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.07.2021, 18:03

Mașina unui tânăr, filmată cum intră cu 160 km/oră într-un tractor, pe un drum din Vrancea. Accident cu doi morți la Măicănești Vezi și

În imaginile filmate de camera de bord a tractorului se vede cum utilajul se deplasează regulamentar, pe Drumul Naţional 23. La un moment dat, din motive încă necunoscute, o maşină care se deplasa din sensul opus intră pe contrasens şi loveşte în plin tractorul. În urma impactului teribil, utilajul a ajuns pe câmp, iar mașina s-a făcut praf. Atât șoferul de 23 de ani, cât și pasagerul autoturismului, un bărbat de 44 de ani, au murit pe loc. 

Șoferul și pasagerul mașinii, descarcerați de pompieri

A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, pentru ca trupurile lor fără viață să fie scoase dintre fiare. "Echipajul de descarcerare a extras din autoturism 2 victime, de sex masculin, una în vârstă de 23 de ani, cealaltă în vârstă de 44 de ani, ambele fără semne vitale, echipajul SAJ, prezent la fața locului, constatând decesul acestora. Echipajul SMURD a preluat de la locul accidentului o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică (soția uneia dintre victime, care a venit ulterior acolo). Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI), la locul evenimentului", a transmis ISU Vrancea.

La fața locului, pompierii militari au interenit cu trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe acelaşi subiect

adevarul.ro scrie că mașina ar fi circulat cu 160 km/oră.

Tânărul de 23 de ani se întorsese recent din Danemarca

Șoferul mașinii implicate în accidentul de la Măicănești se întorsese recent din Danemarca și urma să deruleze o afacere în sectorul agricol (zootehnie), pentru care accesase și fonduri europene. Cu agricultura se ocupa și bărbatul de 44 de ani, care era căsătorit și avea două fete.

Potrivit publicației locale vrancea24.ro, cei doi bărbați au fost înmormântați marți, în comuna natală, Salcia Tudor, din județul Brăila: unul în satul Olăneasca, celălalt în satul Gulianca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Mașina unui tânăr, filmată cum intră cu 160 km/oră într-un tractor, pe un drum din Vrancea. Accident cu doi morți la Măicănești