Antena Meniu Search
x

Update Mașina căzută în Dunăre, găsită de scafandri. Bărbații rămași captivi în autoturism au fost scoși din apă decedați

Operaţiune dramatică de salvare, la această oră, pe Dunăre, după ce o maşină în care se aflau trei bărbaţi a plonjat în apele Braţului Borcea. Unul dintrei ei a reuşit să se salveze, însă ceilalţi doi au rămas captivi în autoturism. 

De Veronica Micu la 03.07.2021, 14:21

UPDATE 14.00: În jurul orei 10:30, mașina și cele două persoane au fost găsite. Cei doi bărbați, de 44 si 47 de ani, au fost scoși din apa decedață, a anunțat ISU Ialomița.

Pompierii din Ialomiţa fac căutări în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, unde o maşină a căzut în apă. Potrivit ISU Ialomiţa, incidentul a avut loc în jurul orei 3.35. 

Doi bărbați au rămas captivi în mașină, scafandrii îi caută de câteva ore bune

În autoturism se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani. Dintre aceştia, doar un tânăr s-a autoevacuat, ceilalţi do rămânând blocați în interior.

Pe acelaşi subiect

"Prin apel la 112, în cursul acestei dimineți în jurul orei 03.35, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au fost alertați, că în Brațul Borcea al Dunării pe raza comunei Bordușani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul mașinii se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 38 și 50 de ani, din care un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalți 2 au rămas captivi în interior. Bărbatul a fost cel care a alertat  echipele de căutare-salvare și în cel mai scurt timp, au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială și o barcă, aceștia executând misiuni de monitorizare. 

La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița care a acordat primul ajutor medical bărbatului  care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești. 

Salvatorii vor începe căutările cu barca pneumatică imediat cum se va lumina. În sprijin, au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov", a transmis ISU Ialomița.

Până acum cei doi bărbaţi nu au fost găsiţi.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mașina căzută în Dunăre, găsită de scafandri. Bărbații rămași captivi în autoturism au fost scoși din apă decedați