Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Brăila: un tren a distrus complet o mașină. Șoferul s-ar fi sinucis (video)

Un accident şocant a avut loc duminică seara la Lacul Sărat, în Brăila. Un tren a făcut praf o Dacia break, iar martorii vorbesc despre sinucidere.

de Redactia Observator

la 03.12.2017 , 20:43

Un grav accident s-a produs în Brăila, pe calea ferată. O mașină a fost zdrobită de un tren de pasageri, iar martorii spun că șoferul s-ar fi sinucis.

Tragedia s-a produs în localitatea Lacu Sărat, din județul Brăila, în jurul orei 18.25. Mașina a fost izbită de locomotivă și a fost târâtă câteva sute de metri.

La volanul mașinii, o Dacie Break 1310, era un bărbat de aproximativ 45 de ani. La punctul de trecere al căii ferate, șoferul ar fi demarat și ar fi oprit intenționat pe șine. Se pare că a fost vorba despre o sinucidere. Potrivit martorilor, la apariția trenului, bărbatul ar fi coborât din mașină și ar fi așteptat impactul.

Articolul continuă după reclamă
Mașina lovită de locomotivă, la Lacu Sărat, în Brăila
Pe acelaşi subiect

FOTO: Șoferul ar fi încercat să se sinucidă, în impactul de la Lacu Sărat | Sursa: George Costea

Trenul de călători IR 12578 venea de la Galați cu destinația București Nord, spune debraila.ro. Cursa a fost oprită, iar echipele de urgență au intervenit pentru a scoate cadavrul și a îndepărta resturile mașinii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Imagini filmate la scurt timp după accidentul de la Lacu Sărat | Sursa: Facebook/debraila.ro

Trenul a plecat la ora 18.15 din gara Brăila. Anchetatorii iau în calcul și varianta ca bărbatul să fi ştiut exact ora la care garnitura urma să treacă prin zonă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Accident grav în Brăila: un tren a distrus complet o mașină. Șoferul s-ar fi sinucis (video)