Antena Meniu Search
x

Accident spectaculos la Ulmi. Un jeep condus de o femeie s-a dat de mai multe ori peste cap, zburând peste un şanţ şi oprindu-se într-o maşină parcată în faţa casei (video)

Accident spectaculos la Ulmi. Un jeep condus de o femeie s-a dat de mai multe ori peste cap, zburând peste un şanţ şi oprindu-se într-o maşină parcată.

Accident spectaculos la Ulmi. Un jeep condus de o femeie s-a dat de mai multe ori peste cap, zburând peste un şanţ şi oprindu-se într-o maşină parcată în faţa casei. Din fericire, toate cele patru persoane din autoturism au scăpat cu răni nu foarte grave şi o sperietură pe cinste. O victimă a fost încarcerată, dar nu a suferit traumatisme grave.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O şoferiţă în vârstă de 47 de ani s-a răsturnat cu autoturismul de teren pe care îl conducea şi s-a oprit într-o altă maşină, parcată pe marginea drumului. Din accident au rezultat patru victime, printre care şi doi adolescenţi.   Martorii au povestit că femeia de la volan nu ar fi adaptat viteza la condiiţiile de drum, iar maşina sa, un BMW de teren, a derapat, a intrat într-un şanţ, s-a dat peste cap de câteva ori şi s-a oprit într-un alt autoturism parcat în faţa unei case. 

Pe acelaşi subiect

Patru victime, femeia de 47 de ani de la volan, copiii ei de 16 şi 18 ani, precum şi mama sa, de 80 de ani, au ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident spectaculos la Ulmi. Un jeep condus de o femeie s-a dat de mai multe ori peste cap, zburând peste un şanţ şi oprindu-se într-o maşină parcată în faţa casei (video)