Antena Meniu Search
x

Activitate seismică importantă în România. PATRU CUTREMURE, într-o singură zi!

Se intensifică activitatea seismică în România. Ieri, în ţara noastră s-au produs nu mai puţin de patru cutremure, ultimul având loc în județul Caraș-Severin, la o adâncime foarte mică, de numai 5,6 kilometri.

Se intensifică activitatea seismică în România. Ieri, în ţara noastră s-au produs nu mai puţin de patru cutremure, ultimul având loc în județul Caraș-Severin, la o adâncime foarte mică, de numai 5,6 kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a fost unul cu magnitudinea 2.7 pe scara Richter. 

Seismul a fost localizat la adâncimea de 5,6 kilometri, în județul Caraș-Severin, o zonă unde nu au loc frecvent mişcări tectonice.

“În ziua de 04/07/2017 la ora 20:42:48 (ora României) s-a produs în Banat, județul Caraș-Severin un cutremur cu magnitudinea 2.7 pe scara Richter, la adâncimea de 5.6 km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Caransebeș (28km), Băile Herculane (32km), Oțelu Roșu (40km), Reșița (43km), Orșova (46km)”, au transmis reprezentanții Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Acesta a fost al patrulea seism după alte trei produse, pe rând, în Arad şi Buzău.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

REZULTATE BACALAUREAT 2017 edu.ro. Află AICI notele afișate din toate judeţele​

ATAC ARMAT! Sunt ZECI DE VICTIME, după explozia unei RACHETE pe o PLAJĂ

De azi, BNR pune în circulaţie o nouă MONEDĂ! Ce valoare are şi cum arată​

IMPACT DEVASTATOR! O tânără de 33 de ani este ZDROBITĂ de o maşină, în timp ce traversează neregulamentar! Totul a fost filmat (VIDEO ŞOCANT)​

ADMITERE LICEU 2017. Cum se face REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ şi care este noul ALGORITM de calcul al mediei de admitere. SCHIMBĂRI importante, din acest an

Un nou caz de VIOLENŢĂ EXTREMĂ între eleve! O gaşcă de fete i-au cărat PUMNI şi PICIOARE unei adolescente, apoi i-au cerut taxă de protecţie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Activitate seismică importantă în România. PATRU CUTREMURE, într-o singură zi!