Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Actriţa Ana Ularu, despre rolul în cea mai nouă producție SCI-FI Netflix: "Triburile Europei": "E un serial cu foarte multă acţiune"

Artiştii români cuceresc serialele internaţionale. Actriţa Ana Ularu poate fi urmărită de astăzi pe Netflix în "Triburile Europei", primul serial original al platformei în care unul dintre rolurile principale este interpretat de o actriță din România.

de Oana Matache

la 20.02.2021 , 17:43

Ana Ularu joacă în Triburile Europei, un serial Netflix

Serialul este cea mai nouă producție SCI-FI Netflix, o aventură palpitantă ce își imaginează o lume postapocaliptică a anului 2074. Ana Ularu a povestit pentru Observator ce a însemnat pentru ea experienţa acestui serial.

Ana Ularu, actriţă: "A fost evident foarte plăcut să lucrez în acest serial, să construiesc acest personaj, să lucrez cu regizori minunaţi ca Philip Koch şi Florian Baxmeyer, să fac coregrafii de luptă. E un serial cu foarte multă acţiune, dar în acelaşi timp e un serial, mai mult decât orice, uman.

Vezi și

Seria prezintă o lume postapocaliptică împărțită în mai multe triburi care se luptă pentru supremație. Povestea se concentrează asupra a 3 fraţi care sunt nevoiți să pornească în misiunea de a schimba soarta întregii umanităţi.

Ana Ularu, actriţă: "Vorbeşte despre loialitatea şi dragostea faţă de familie, vorbeşte despre coduri de onoare, vorbeşte despre nevoia de a te extinde şi despre lăcomia de a avea mai mult. Şi la final, de fapt, undeva în toată acţiunea şi violenţa şi demenţa asta vizuală, plăcută, e şi foarte multă dragoste.

Actriţa româncă interpretează rolul Grietei, o războinică

Ana Ularu interpretează rolul Grietei, o războinică ce face parte din tribul Crow, condus de luptători nemiloși. 

- Ce ai iubit cel mai mult la personajul tău?

- I-am păstrat un fel de umor pe dedesupt şi o forţă de supravieţuire. Am vrut să îi păstrez o calitate de căldură umană, un om pe care ai vrea să îl cunoşti, odată ce treci peste teama de el, să zicem.

Philip Koch, creatorul serialului, despre Ana Ularu: Când am descoperit o pe Ana Ularu a fost extraordinar. Ea a dat profunzime şi vivacitate personajului, dar şi bunătate, căldură şi un aer cool. Ana a reuşit să ducă personajul la potenţialul maxim şi a fost o plăcere să lucrez cu ea.

Ideea serialului a pornit de la o realitate contemporană: tendinţa globală a naţiunilor de a se diviza.

Philip Koch, creatorul serailului: Totul a început cu primul referendum pentru Brexit, când britanicii au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană. Am fost şocat şi am vrut să fac un serial despre sfârşitul Europei.

Filmul trage un semnal de alarmă

O idee care a fost ulterior întărită şi mai mult de situaţia economică şi socială mondială, cauzată de pandemia de COVID-19.

Philip Koch, creatorul serialului: Trage un semnal de alarmă. Dar nu este un film politic care te forţează îţi impune un mesaj, nu e un film stiinţific sau documentar în sensul: "Ce-ar fi dacă?"

Ana Ularu, actriţă: Lecţia ar fi să nu ne divizăm şi mai mult, pentru că iată ce se poate intâmpla şi iată cum societăţi pot fi anihilate.

Ana Ularu are în spate o carieră impresionantă în film, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. La numai 9 ani a debutat pe micile ecrane în două coproducţii româno-franceze "Meuetres par procuration" şi "Passion mortelle", iar la 17 ani a jucat în filmul românesc "Lolita", în regia Cătălinei Buzoianu. A devenit însă cunoscută pentru marele public datorită rolului din filmul "Italiencele".

Oana Matache Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Actriţa Ana Ularu, despre rolul în cea mai nouă producție SCI-FI Netflix: "Triburile Europei": "E un serial cu foarte multă acţiune"