Antena Meniu Search
x

ACUZAŢIILE la adresa doctorului BURNEI se ţin lanţ! Un alt PACIENT al medicului face declaraţii ŞOCANTE

Un tânăr s-a prezentat luni la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a depune o plângere pe numele medicului Gheorghe Burnei, aflat în arest la domiciliu la momentul de faţă, pentru luare de mită şi experimente neautorizate pe copii.

Un tânăr s-a prezentat luni la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a depune o plângere pe numele medicului Gheorghe Burnei, aflat în arest la domiciliu la momentul de faţă, pentru luare de mită şi experimente neautorizate pe copii.

Tânărul îl acuză pe doctorul Burnei că, după ce a fost operat la picior de cinci ori de acesta, între anii 2002-2005, se confruntă acum cu deficienţe grave de deplasare.

"Eu am avut în glezna stângă o chestie care părea a fi o sârmă, o chestie improvizată și asta îmi dă de gândit, pentru că eu nu știu exact ce mi-a făcut și nu au vrut să îmi dea dosarul medical", a afirmat tânărul, care însă nu știe dacă a fost supus unui "experiment".

Nu mai puţin de 20 de plângeri pe numele lui Burnei au fost depuse la Parchetul Capitalei în ultimele zile, pe lângă cele 50 deja investigate de anchetatori.

Pe acelaşi subiect

Potrivit procurorilor, Gheorghe Burnei nu solicita direct bani de la părinţii copiilor pe care îi opera, însă accepta, în urma intervenţiilor, ca părinţii "să îl gratifice" cu diverse sume de bani.

Au fost şi cazuri în care Burnei pretindea sume de bani înaintea operaţiilor, încercând să marcheze asta într-o formă aparent legală,  încheind un înscris sub semnătură privată pe care îl intitula contract de donație.

Anchetatorii mai arată că persoanele care îi ofereau mită lui Burnei, erau părinţii unor copii care sufereau de deficienţe ce puteau fi corectate medical, fără a fi nevoie de intervenţie chirurgicală.

Mai mult, medicul îi interna pe copii pe perioade nejustificat de lungi, ori îi interna în mod repetat, fără a îi supune vreunor intervenţii chirurgicale, asta pentru a îi determna pe părinţi să îi ofere bani sau alte foloase pentru efectuarea operaţiilor.

Anchetatorii mai spun că medicul apela chiar şi la amenințări cu refuzul efectuării operației dacă părinții nu se conformau cererilor sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » ACUZAŢIILE la adresa doctorului BURNEI se ţin lanţ! Un alt PACIENT al medicului face declaraţii ŞOCANTE