Antena Meniu Search
x
LIVE

O poliţistă de 25 de ani din Mehedinţi a murit, după ce s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

O poliţistă de 25 de ani din Strehaia, judeţul Mehedinţi, a murit după ce s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, miercuri dimineaţa.

De Monica Palade la 19.01.2022, 12:38

Tânăra, ajutor şef de post la Poliția Transporturi Strehaia a intrat în serviciu la ora 8.00. După aproape patru ore, femeia a fost găsită împuşcată în cap, în baia gării din Strehaia. Poliţista era căsătorită cu un polițist de la Ipj Dolj, iar între cei doi ar fi existat ceva probleme în ultima vreme, informează reporterul Observator Cristina Oprea. 

Poliţista terminase Şcoala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în 2018, iar ultimul aviz psihologic îl primise în 2020. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului pentru a determina cum s-a produs cu exactitate evenimentul.

"A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu. Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa. Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului", a declarat medicul de pe ambulanţă.

Ce spun poliţiştii

Pe acelaşi subiect

La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. 

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Nu este un caz singular

La sfârşitul anului trecut, o altă poliţistă, Sabina, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită împușcată în cap, în apartamentul ei din Brașov. Femeia s-ar fi certat cu soțul cu o seară înainte de a-și pune capăt zilelor. Cei doi erau căsătoriţi de numai trei luni. Tot cu un poliţist. Şi tot de câteva luni fusese avansată, devenise ofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O poliţistă de 25 de ani din Mehedinţi a murit, după ce s-a împuşcat în cap cu arma din dotare