Antena Meniu Search
x

Angela, o tânără polițistă din Sighetu Marmației, a murit la doar 31 de ani. Mesajul colegilor din Poliția de Frontieră

Doliu în ministerul Afacerilor Interne, după ce Angela S., din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, a murit la doar 31 de ani. Tânăra fusese diagnosticată cu o boală crâncenă și nu a mai putut fi salvată.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.01.2022, 19:38

Angela, o tânără polițistă din Sighetu Marmației, a murit la doar 31 de ani. Mesajul colegilor din Poliția de Frontieră - Facebook

Vestea teribilă au dat-o reprezentanții Sindicatului Europol, într-un mesaj postat pe Facebook: "Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Angela a murit aseară, la doar 31 de ani. Era polițist de frontieră în cadrul ITPF Sighet 

Pe acelaşi subiect

Angela a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: cancer de col uterin cu metastază pulmonară, pentru care a fost nevoie urgentă de tratament la o clinică din Turcia. Din cauza costurilor extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei, colegii polițistei și nu numai s-au mobilizat pentru a o ajuta pe tânăra de 31 de ani. 

"Angi suferă de cancer de col uterin cu metastază pulmonară pentru care are nevoie urgent de tratament la o clinică din Turcia, însă costurile sunt extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei. Numai primele 6 procedee pe care trebuie să le urmeze ajung la suma de 30.000 de euro plus la care se vor adăuga și alte investigații medicale. Pentru că dar din dar se face rai, haideți să dăm o mână de ajutor acestei familii greu încercate și să redăm zâmbetul colegei noastre", anunțau colegii tinerei pe Facebook, în martie anul trecut.

Din păcate, aseară, Angela s-a stins. A lăsat în urmă un soț și o familie îndurerați și un "colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Angela, o tânără polițistă din Sighetu Marmației, a murit la doar 31 de ani. Mesajul colegilor din Poliția de Frontieră