Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "A încălecat banda, a intrat în noi". Microbuz cu 9 oameni la bord, lovit de TIR pe DN 17, la Prisaca Dornei. Val de accidente în Suceava

Val de accidente ieri, în judeţul Suceava, după ce ploaia a îngreunat circulaţia autovehiculelor pe drumuri. Un microbuz cu nouă persoane a ieşit în afara părţii carosabile pe raza localităţii Prisaca Dornei, după ce a fost lovit într-o curbă de remorca unui TIR. Evenimente rutiere au fost în mai multe localităţi, însă, din fericire, nu au fost înregistrate decese. 

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 09:43

Microbuzul, care circula din direcţia Câmpulung Moldovenesc către Gura Humorului, a fost acroşat într-o curbă de remorca unui autocamion care venea din sens opus. În urma impactului, microbuzul a părăsit partea carosabilă, iar şoferul acestuia a ajuns la spital cu leziuni. 

Şofer microbuz: Colegul ăsta cu TIR-ul, nu ştiu... habar n-am, nu ştiu cum îl cheamă, a încălecat banda, a intrat în noi, ne-a lovit...

De urgenţă, la nivelul judeţului Suceava, având în vedere faptul că în microbuz se aflau nouă persoane a fost activat planul roşu de intervenţie.

Vezi și

Filip Ciutac, ISU Suceava: S-au monitorizat şase persoane, din care doar o persoană a fost transportată la spital, restul refuzând transportul la spital.

Pe acelaşi subiect

Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt Suceava: Atât şoferul microbuzului, cât şi şoferul ansamblului auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, fiind recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Val de accidente în Suceava

Vremea capricioasă, cu ploi torenţiale, a creat probleme pe mai multe şosele din judeţ. În localitatea Măneuţi, în urma unui impact dintre un autoturism şi un microbuz, trei persoane, printre care una aflată în stare de inconştienţă, au avut nevoie îngrijiri medicale.

Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt Suceava: După monitorizarea medicală, doar persoana inconştientă a fost transportată la spital, iar celelalte două victime au refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Iar în localitatea Frăţăuţii Noi, un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile. O persoană a rămas încarcerată, şi doar cu ajutorul salvatorilor a fost transportată la spital, conşientă. Poliţiştii ne recomandă să păstrăm distanţa faţă de alte vehicule şi să reducem viteza de deplasare în cazul unui carosabil umed.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » "A încălecat banda, a intrat în noi". Microbuz cu 9 oameni la bord, lovit de TIR pe DN 17, la Prisaca Dornei. Val de accidente în Suceava